Fotografija: Foto: Vlado Kos/CROPIX (ilustracija)
Foto: Vlado Kos/CROPIX (ilustracija)

Ralica pakračke nadcestarije ostala zaglavljena kod Batinjana: "Zapela je plugom na bankinu"

"Čekali smo da se razdani kako bi "oslobodili" ralicu bagerom. Nije bilo ozlijeđenih, a nema ni štete na kamionu", kaže voditelj Lovro KumićSrećom je bez ozbiljnijih posljedica prošla nezgoda koja se u ranim jutarnjim satima srijede dogodila na dionici županijske ceste između Matkovaca i Batinjana na području Pakraca. Jedna od ralica koja je izašla na teren zapela je plugom za bankinu te ostala zaglavljena na cesti. 

Zbog toga su se društvenim mrežama proširile vijesti kako je ralica završila u kanalu, no od nadležnih doznajemo da do slijetanja ipak nije došlo. Naime, ni u požeško-slavonskoj Policijskoj upravi nemaju nikakvu informaciju da se dogodila ikakva nesreća. 

Padala ledena kiša

Kako doznajemo od Lovre Kumića, voditelja Nadcestarije Pakrac - PZC, ralica je izašla na teren zbog ledene kiše, te je krenula s radom. 

- Plugom je zapela za bankinu na cesti i ostala naslonjena na plug, odnosno zaglavljena. Odmah smo poslali ekipu na teren. Ništa strašno, sve je to sastavni dio posla. Čekali smo da se razdani kako bi "oslobodili" ralicu bagerom. Nije bilo ozlijeđenih kao ni štete na kamionu ni prometnici - objasnio nam je Kumić.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!