Fotografija: Šteta je ogromna/Foto: Compas
Galerija
Šteta je ogromna/Foto: Compas

Poznat uzrok požara na vikend kući kod Lipika: "Izgorjeli su krov, nadstrešnica, namještaj..."

"Do požara je došlo u subotu 26. kolovoza oko 10.45 sati u mjestu Bukovčani, uslijed kratkog spoja na električnim instalacijama. Gorjela je vikend kuća 73-godišnjakinje", kažu u policijiLIPIK - Iz PU požeško-slavonske objavili su rezultate očevida, odnosno uzrok požara na kući koji se dogodio u subotu u Bukovčanima nedaleko Lipika o lemu smo pisali OVDJE.

Kako kažu, u subotu 26. kolovoza 2023. oko 10.45 sati u mjestu Bukovčani, uslijed kratkog spoja na električnim instalacijama došlo je do požara na krovu vikend kuće i drvenog krovišta nadstrešnice u vlasništvu 73-godišnjakinje.

Ogromna šteta

- U požaru je u potpunosti izgorjelo krovište nadstrešnice i vikend kuće, drveni strop te namještaj u prostorijama. Materijalna šteta se procjenjuje na oko 15 tisuća eura. Vezano za navedeno slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, kažu u policiji.

Foto: Compas
Foto: Compas
Foto: Compas
Foto: Compas

Podsjetimo, zahvaljujući promptnoj reakciji pripadnika Dobrovoljnog vatrogasnog društva (DVD) Lipik, opasnost je brzo stavljena pod kontrolu te je spriječeno daljnje širenje vatre.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!