Fotografija: Foto: Ranko Šuvar/CROPIX (ilustracija)
Foto: Ranko Šuvar/CROPIX (ilustracija)

VELIKA TUGA Jedna osoba poginula u požaru kuće kod Čazme, otkriven uzrok tragedije

Očevidom je utvrđeno je da je do požara došlo zbog neispravnosti dimovodnog sustava peći na kruta goriva i širenja požara na cijelu kuću i krovište susjedne kuće, kažu u policijiJedna je osoba smrtno stradala u požaru koji je izbio sinoć oko ponoći u Donjim Dragičevcima nedaleko od Čazme.

Policija je u ponoć i devet minuta zaprimila dojavu Centra 112 da je u Donjim Dragičevcima došlo do požara obiteljske kuće. Požar su gasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Čazme koji su u kući pronašli mrtvu osobu. 

Nepoznat identitet

- Temeljem naloga Županijskog državnog odvjetništva u Bjelovaru policijski službenici obavili su očevid uz stručnu pomoć inspektora za zaštitu od požara, eksploziva i oružja. Očevidom je utvrđeno je da je do požara došlo zbog neispravnosti dimovodnog sustava peći na kruta goriva i širenja požara na cijelu kuću i krovište susjedne kuće - kažu u PU bjelovarsko-bilogorskoj dodajući kako će se po nalogu Županijskog državnog odvjetništva u Bjelovaru obaviti obdukcija na tijelu smrtno stradale osobe kao i identifikacija.

- Poduzimaju se i ostale potrebne radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog nesretnog događaja. Županijskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru podnosi se posebno izvješće - poručuju iz policije.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!