Fotografija: Uhvaćeni vozači završili su iza rešetaka/Foto: Marko Todorov/CROPIX
Uhvaćeni vozači završili su iza rešetaka/Foto: Marko Todorov/CROPIX

Policija u vožnji zatekla dvije osobe s oduzetim vozačkim dozvolama, obje završile u zatvoru

Jedan od uhvaćenih bio je pijan. Obojica vozača su uhićena i privedena na saslušanje na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru nakon čega im je određeno 15 dana zatvoraPolicijski službenici PU bjelovarsko - bilogorske jučer su uhvatili dvojicu vozača kako upravljaju vozilima unatoč oduzetim vozačkim dozvolama, a jedan od njih bio je i pijan.

Naime, kako piše u policijskom izvješću, u četvrtak 10. ožujka oko 9.15 sati u Bereku, policijski su službenici u kontroli prometa zatekli 39-godišnjaka da upravlja osobnim automobilom bjelovarskih registracijskih oznaka za vrijeme dok mu je rješenjem ukinuta vozačka dozvola zbog prikupljenih 19 negativnih prekršajnih bodova. Nadalje je utvrđeno da je upravljao pod utjecajem alkohola od 0.77 g/kg. Zbog počinjenih prekršaja 39-godišnjak je uhićen, priveden u prostorije policije, a u večernjim satima je uz optužni prijedlog, priveden na saslušanje na nadležni Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru, nakon kojeg mu je određeno zadržavanje od 15 dana u Zatvoru u Bjelovaru.

Negativni bodovi i uhićenje

Istoga dana oko 16.30 sati u Garešnici, u Ulici Matije Gupca policijski su službenici u kontroli prometa zatekli 50-godišnjaka da upravlja osobnim automobilom bjelovarskih registracijskih oznaka za vrijeme dok mu je rješenjem ukinuta vozačka dozvola zbog prikupljenih 12 negativnih prekršajnih bodova. 50-godišnjak je uhićen, priveden u prostorije policije, a u večernjim satima je uz optužni prijedlog, priveden na saslušanje na nadležni Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru, nakon kojeg mu je određeno zadržavanje od 15 dana u Zatvoru u Bjelovaru.