Fotografija: Policija je jučer imala pune ruke posla na daruvarskom području/ Foto: Marko Todorov/CROPIX (ilustracija)
Policija je jučer imala pune ruke posla na daruvarskom području/ Foto: Marko Todorov/CROPIX (ilustracija)

Dvojica završila u policiji jer su pijani vozili po Daruvaru. Jedan bez vozačkog ispita

Vozač koji je upravljao automobilom bez položenog vozačkog ispita bit će priveden uz optužni prijedlog na Prekršajni sud, dok je drugi završio na triježnjenju, ali ga također čeka optužni prijedlog, kazali su u policijiDvojica muškaraca jučer su završila na otrežnjenju u policiji jer su pijani vozili na području Daruvara.

Prvi slučaj dogodio se oko 14.25 sati u Ulici Stjepana Radića, gdje su policijski službenici u prometu zatekli 41-godišnjaka kako upravlja osobnim automobilom daruvarskih registracijskih oznaka prije stjecanja prava na upravljanje, odnosno bez položenog vozačkog ispita.

- Vozač je i alkotestiran te mu je utvrđena koncentracija alkohola od 1,74 g/kg. On je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije do privođenja uz optužni prijedlog na nadležni Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru, poručili su iz PU bjelovarsko-bilogorske. 

Pijan vozio po Donjem Daruvaru

Istog dana oko 19.43 sati u Bjelovarskoj ulici u Donjem Daruvaru u kontroli prometa policijski službenici zatekli su 27-godišnjaka kako upravlja osobnim automobilom daruvarskih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,60 g/kg.

- On je također priveden u prostorije policije i smješten u posebnu prostoriju do otriježnjena. Zbog počinjenog prekršaja protiv 27-godišnjaka slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru, zaključili su iz bjelovarske policije.