Fotografija: Pijani vozač je ostao i bez svojeg automobila/Foto: Josko Supic/CROPIX (ilustracija)
Pijani vozač je ostao i bez svojeg automobila/Foto: Josko Supic/CROPIX (ilustracija)

Policija u Pakracu uhitila vozača koji je vozio s 1,82 promila i pod zabranom: "Oduzeli mu auto"

Vozačka dozvola mu je proglašena nevažećom zbog negativnih bodova. Utvrđeno je da kod sebe nije imao ni osobnu iskaznicuOvoga tjedna čini se kako pijanim vozačima nema kraja. Osim bjelovarskih, pune ruke posla imaju i pakrački policajci.

Naime, kako piše PU požeško - slavonska, 20. ožujka oko 17.15 sati u Pakracu u Ulici Kalvarija, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „Opel“, daruvarskih registarskih oznaka.

Bez osobne iskaznice

- Njime je upravljao 36-godišnjak i to za vrijeme dok mu je vozačka dozvola proglašena nevažećom zbog negativnih bodova i pod utjecajem alkohola od 1,82 promila. Utvrđeno je da kod sebe nije imao ni osobnu iskaznicu, kažu u policiji.

- Navedeni 36-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o osobnoj iskaznici. Također mu je privremeno oduzeto i vozilo kojim je upravljao, ističu iz policije.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!