Fotografija: Nestala mlada djevojka pronađena je na đurđevačkom području/Foto: Bozidar Vukicevic/CROPIX (Ilustracija)
Nestala mlada djevojka pronađena je na đurđevačkom području/Foto: Bozidar Vukicevic/CROPIX (Ilustracija)

Policija pronašla nestalu 16-godišnjakinju na đurđevačkom području: "Samovoljno se udaljila"

U nazočnosti djelatnice Centra za socijalnu skrb Bjelovar obavljen je obavijesni razgovor oko okolnosti njenog nestanka te je utvrđeno da se radi o samovoljnom udaljenjuPronađena je 16-godišnja djevojka koja je protekle nedjelje nestala iz obiteljskog doma u Prgomelju, pokraj Bjelovara, potvrdili su iz PU bjelovarsko bilogorske.

- U nedjelju 2. siječnja, policijski službenici Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske zaprimili su prijavu nestanka 16-godišnjakinje, koja se udaljila s adrese prebivališta. Policija je odmah započela s poduzimanjem intenzivnih mjera traganja u koje su bili uključeni policijski službenici triju policijskih uprava: bjelovarsko-bilogorske, koprivničko-križevačke i virovitičko-podravske, poručili su iz bjelovarske policije.

Pronašli je kod Đurđevca

Kako kažu, u petak, 7. prosinca u 16 sati na području Policijske postaje Đurđevac, policijski su službenici pronašli nestalu 16-godišnjakinju.

- U nazočnosti djelatnice Centra za socijalnu skrb Bjelovar obavljen obavijesni razgovor oko okolnosti njenog nestanka te je utvrđeno da se radi o samovoljnom udaljenju, zaključili su iz PU bjelovarsko-bilogorske.