Fotografija: Policija intenzivno traga za mladom djevojkom kojoj se prije dva dana izgubio svaki trag/Foto: Bozidar Vukicevic/CROPIX (Ilustracija)
Policija intenzivno traga za mladom djevojkom kojoj se prije dva dana izgubio svaki trag/Foto: Bozidar Vukicevic/CROPIX (Ilustracija)

Iz obiteljskog doma u Prgomelju pored Bjelovara prije dva dana nestala 15-godišnja djevojka

Riječ je o Indiri Radanac čiji nestanak su prijavili roditelji. Ima smeđu kosu i zelene oči te je sitnije tjelesne građe. Policija intenzivno traga za njomBJELOVAR – Iz bjelovarskog prigradskog naselja Prgomelje, prije dva dana nestala je 15-godišnja djevojka.

Kako piše na stranici Nacionalna evidencija službenih osoba riječ je o Indiri Radanac, rođenoj 2006. godine. Nestala je iz obiteljskog doma, ima smeđu kosu i zelene oči. Sitnije je tjelesne građe, a u trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu od skaja s kapuljačom, ljubičaste tajice te visoke tenisice zlatno bijele boje.

Intenzivno traganje

Nestala je 02. siječnja iz Prgomelja 62, a slučaj nestanka roditelji su prijavili Policijskoj postaji Bjelovar.

Inače, iz PU bjelovarsko-bilogorske su nam potvrdili kako su roditelji prijavili nestanak kćeri te kako se za njom intenzivno traga.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi, obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.