Fotografija: 
Foto: Srdjan Vrancic/CROPIX (Ilustracija)
Foto: Srdjan Vrancic/CROPIX (Ilustracija)

Pijan i pod zabranom sletio u jarak pa otišao kući: "Policija ga brzo našla, imao je 2,10 promila"

"Prednjim dijelom udario je u zemljanu površinu u jarku. Došlo je do rotacije te se vozilo zaustavilo okrenuto stražnjim dijelom u putnom jarku, a prednjim dijelom djelomično na kolniku", kažu u policijiPoetak tjedna nije dobro započeo za 58-godišnjeg muškarca s područja Grubišnog Polja. Naime, pijan i pod zabranom vozžnje je izazvao nesreću, a potom toga bezbrižno otišao doma. No, policija ga je brzo pronašla...

Kako javljaju iz PU bjeovarsko-bilogrske, u ponedjeljak, 1. srpnja, u 18.15 sati, 58-godišnji muškarac je upravljao osobnim automobilom daruvarskih registarskih oznaka kroz Veliku Barnu, Ulicom kralja Tomislava za vrijeme dok mu je sudskom odlukom izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom.

Zahvatio bankinu

- Izlaskom iz blagog desnog zavoja, nije se držao sredine obilježene prometne trake, te je desnim kotačima zahvatio bankinu, nakon čega je sletio u putni jarak gdje je prednjim dijelom vozila udario u zemljanu površinu u putnom jarku. Nakon udarca došlo je do rotacije vozila te se vozilo zaustavilo okrenuto stražnjim dijelom u putnom jarku, a prednjim dijelom djelomično na kolniku. Potom je vozač vozilom napustio mjesto događaja i odvezao su u Grubišno Polje gdje je vozilo ostavio, kažu u policiji.

Brzim policijskim postupanjem vozač je pronađen. Alkotestiranjem je kod njega utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 2,10 g/kg.

- On je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije do dovođenja na Prekršajni odjel  Općinskog suda u Bjelovaru. Protiv njega se podnosi obavezni prekršajni nalog, kažu u policiji.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!