Fotografija: Foto: Srdan Vrancic/CROPIX (Ilustracija)
Foto: Srdan Vrancic/CROPIX (Ilustracija)

ČUDOM PREŽIVIO Pijan nije stao na pružnom prijelazu pa se zaletio u putnički vlak

"U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, a protiv 37-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama", kažu u policijiPrometna nesreća između automobila i putničkog vlaka dogodila se sinoć u Trenkovu. Samo pukom srećom, izbjegnuta je tragedija, a 37-godišnji vozač automobila koji je ovu nesreću skrivio, može slobodno proslaviti svoj novi rođendan.

Kako javljaju iz PU požeško-slavonske, do nesreće je došlo u srijedu 19. lipnja oko 22.10 sati u mjestu Trenkovo u Ulici Vladimira Nazora.

Nije stao

- 37-godišnji vozač koji je ne koristeći sigurnosni pojas i pod utjecajem alkohola od 0,59 promila upravljao osobnim automobilom, dolaskom do nezaštićenog prijelaza ceste preko željezničke pruge nije zaustavio vozilo uslijed čega je došlo do naleta prednje strane osobnog automobila u lijevu bočnu stranu putničkog vlaka kojim je upravljao 46-godišnjak.

U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, a protiv 37-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, kažu u policiji.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!