Fotografija: Pijani muškarac je uhićen, a potom piriveden na Prekršajni sud/ Foto: Tea Cimas/CROPIX (ilustracija)
Pijani muškarac je uhićen, a potom piriveden na Prekršajni sud/ Foto: Tea Cimas/CROPIX (ilustracija)

Mladić osuđen jer se u kafiću posvađao sam sa sobom. Vikao je: "Jesam li ja idiot?"

Kažnjen je sa 700 kuna, ali mora platiti samo 100 kuna jer mu se dva dana u policijskom pritvoru računaju kao 600 kunaMarin (27) uhićen je i na Prekršajnom sudu nepravomoćno proglašen krivim jer se u kafiću posvađao sam sa sobom i onda pao sa stolca na pod, piše Danica.hr.

Proglašen je krivim i osuđen za remećenje javnog reda i mira. Kažnjen je sa 700 kuna, ali mora platiti samo 100 kuna jer mu se dva dana u policijskom pritvoru računaju kao 600 kuna.

Pao sa stolice

Prema nepravomoćnoj presudi, Marin je u ožujku ove godine oko 20.45 sati u kafiću u Višnjevcu “nerazgovjetno vikao i galamio pričajući sam sa sobom te je potom počeo vikati: Jesam li ja idiot“.

“Nakon kratkog vremena Marin je srušio sa stola pepeljaru, a nakon toga i sam pao sa stolice na pod. Potom je opet počeo vikati na sav glas: Ja sam ćelav, ali nisam glup i majmun”, stoji u presudi na koju se mladić može žaliti.

Policiji su iskaz dale gošća i konobarica kafića, nakon čega je sudac mladića osudio za remećenje javnog reda i mira, piše Danica.hr