Fotografija: Policija će protiv 32-godišnjaka podnijeti posebno izvješće/Foto: Bruno Konjević/CROPIX (ilustracija)
Policija će protiv 32-godišnjaka podnijeti posebno izvješće/Foto: Bruno Konjević/CROPIX (ilustracija)

Uhvaćen lopov koji krao drva iz državne šume u općini Đulovac. Prijavljena još jedna krađa

Iako su jedan slučaj šumske krađe riješili, policajci iz Daruvara sada se moraju pozabaviti novom krađom drva iz državne šume u općini ĐulovacPolicija je uhvatila lopova koji je u razdoblju od 3. siječnja do 3. ožujka ove godine krao drva iz državne šume u blizini mjesta Puklica u općini Đulovac.

Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o 32-godišnjem muškarcu iz općine Đulovac koji je u navedenom razdoblju posjekao i odvezao 28 stabala uglavnom mekog drveta. Šteta se cijeni na oko 10 tisuća kuna, a policija će protiv 32-godišnjaka podnijeti posebno izvješće nadležnom općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.

Novi slučaj krađe

Iako su jedan slučaj šumske krađe riješili, policajci iz Daruvara sada se moraju pozabaviti novom krađom drva iz državne šume u općini Đulovac.

Naime, kako je jučer izvijestila PU bjelovarsko-bilogorska, u razdoblju od 1. ožujka do 25. travnja ove godine, nepoznati je počinitelj iz državne šume u blizini mjesta Koreničani u općini Đulovac, posjekao 10 stabala bukve i stablo graba te ih odvezao u nepoznato. Materijalna šteta utvrditi će se naknadno, a za ovim lopovom se sada intenzivno traga.