Fotografija: Foto: Nikica Puhalo/MojPortal.hr
Foto: Nikica Puhalo/MojPortal.hr

Daruvarska policija otkrila tko je krao plastične i bakrene cijevi iz Veteranskog centra

Neslužbeno smo doznali da se radi o djelatnicima druge tvrtke koja je također radila na izgradnji buduće zgrade Veteranskog centra u DaruvaruDaruvarski policajci uhvatili su trojicu lopova koji su u dva navrata opljačkali buduću zgradu Veteranskog centra u Daruvaru.

Naime, kako nam je potvrdio načelnik Policijske postaje Daruvar, Dalibor Čajsa, pronađeni su lopovi koji su krajem veljače s gradilišta ukrali tri bunta plastičnih cijevi za podno grijanje u vlasništvu poduzeća iz Ivankova. Šteta je iznosila nekoliko desetaka tisuća kuna.

Radili na gradilištu

- Isto tako, kriminalističkim istraživanjem smo utvrdili kako su isti počinitelji tijekom noći s 12. na 13. travnja u Ulici Podborje u Daruvaru s gradilišta ukrali oko 110 metara bakrenih cijevi raznih promjera, koje su u vlasništvu poduzeća iz Ivankova. Tu je šteta iznosila oko 5000 kuna - rekao nam je načelnik Dalibor Čajsa i dodao je kako je riječ o dvojici mladića u dobi od 21 godine i jednom 47-godišnjem muškarcu koji nisu s daruvarskog područja. Policija će protiv njih podnijeti kaznenu prijavu zbog kaznenog djela krađe nadležnom Državnom odvjetništvu.

Neslužbeno smo doznali da se radi o djelatnicima jedne od tvrtki koja je također radila na izgradnji buduće zgrade Veteranskog centra u Daruvaru. 

Budući da nisu riješene još dvije krađe s gradilišta Veteranskog centra, ona u razdoblju od 21. do 24. veljače kada je nestala akumulatorska bušilica, i druga kada je u noći s 5. na 6. veljače iz otvorenog hola ukradena električna mješalica, policajci nastavljaju potragu i za tim lopovima.