Fotografija: Policija nema saznanja o vozaču osobnog automobila/ Foto: Facebook
Galerija
Policija nema saznanja o vozaču osobnog automobila/ Foto: Facebook

Gdje je nestao vozač koji je danas u Prgomelju skoro završio u grabi?

Na teretnom vozilu nisu uočeni nikakvi tragovi sudara s drugim vozilom, a po dolasku policijskih službenika na mjesto događaja nije zatečeno spomenuto vozilo ili vozač, poručili su iz bjelovarske policijeNesvakidašnji događaj odvio se danas u Prgomelju pokraj Bjelovara.

Naime, u Facebook grupi "Policija zaustavlja - Bjelovar i okolica", ljudi su javili da je došlo do prometne nesreće između tegljača koji je prevozio trupce i osobnog automobila te da je promet na toj dionici zaustavljen za sva vozila.

Gdje je nestao vozač?

Također, u grupi je osvanula i fotografija tegljača koji je prepriječio cestu, a na njoj se vidio i automobil koji je gotovo sletio u putni jarak. Međutim, do dolaska policije niti osobnog automobila niti njegovoog vozača tamo više nije bilo.

Vozaču auta gubi se svaki trag/ Foto: Facebook
Vozaču auta gubi se svaki trag/ Foto: Facebook

- Policijski službenici koji su bili u patroli naišli su na navedeni događaj. Utvrđeno je da vozač teretnog vozila prilikom skretanja sa sporedne na glavnu cestu nije uzeo dovoljan luk te je sa stražnjim dijelom vozila propao uz most, poručili su iz PU bjelovarsko-bilogorske te dodali da se događaj ne klasificira kao prometna nesreća, stoga slijedi izvješće o počinjenom prekršaju.

Kako kažu, teretno vozilo je izvučeno te i udaljeno s mjesta događaja, a promet se na ovoj dionici odvija nesmetano. Nadalje, policija nema saznanja o osobnom vozilu s fotografije.

Kazna 1000 kuna

- Na teretnom vozilu nisu uočeni nikakvi tragovi sudara s drugim vozilom, a po dolasku policijskih službenika na mjesto događaja nije zatečeno spomenuto vozilo ili vozač, poručili su iz bjelovarske policije.

Vozač tegljača prilikom skretanja nije uzeo dovoljan luk/ Foto: Facebook
Vozač tegljača prilikom skretanja nije uzeo dovoljan luk/ Foto: Facebook

Po svemu sudeći, misteriozno vozilo s fotografije nije oštećeno, a razlog zašto vozač nije sačekao dolazak policije možemo samo nagađati. Što se tiče vozača teretnog automobila, slijedi izvješće o počinjenom prekršaju prema članku 43. Zakona o sigurnosti prometa na cestama, koji za ovakve prekršaje predviđa kaznu od 1000 kuna.