Fotografija: Foto: Goran Mehkek (ilustracija)
Foto: Goran Mehkek (ilustracija)

I TO SE DOGAĐA Neispravna rampa pala na auto na pružnom prijelazu u Daruvaru

Kvar na polubranicima sanirali su djelatnici Hrvatskih željeznica, a polubranici su zaključani, jer se na toj pruzi ne odvija željeznički prometSamo pukom srećom nitko nije stradao u bizarnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju oko 19.40 sati na pružnom prijelazu u Frankopanskoj ulici u Daruvaru.

Prema informacijama PU bjelovarsko-bilogorske, 59-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom daruvarskih registarskih oznaka Ulicom Krste Frankopana.

Dolaskom do pružnog prijelaza koji je reguliran polubranicima, svjetlosnim i zvučnim znacima, uslijed neispravnosti "motke polubranika, i svjetlosnih i zvučnih znakova", došlo je do samospuštanja polubranika - motke.

Nastala materijalna šteta

- Polubranik je udario u poklopac motora i vjetrobransko staklo osobnog automobila, pri čemu je na automobilu i polubraniku nastala materijalna šteta - kažu u PU bjelovarsko - bilogorskoj dodajući kako je utvrđeno da je do spuštanja polubranika došlo zbog tehničke neispravnosti, odnosno strujnog kvara elektroničke jedinice.

Kvar na polubranicima sanirali su djelatnici Hrvatskih željeznica, a polubranici su zaključani, jer se na toj pruzi ne odvija željeznički promet.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!