Fotografija: Foto: Čitatelj
Galerija
Foto: Čitatelj

GOTOV OČEVID Nesreću u Daruvaru skrivio vozač kombija koji je oduzeo prednost Renaultu

Vozač i putnica iz Renaulta su vozilom Hitne medicinske pomoći prevezeni u Pakrac gdje su im konstatirane lake tjelesne ozljedePoznate su sve okolnosti prometne nesreće koja se dogodila danas oko 11 sati na križanju Mlinske i Ulice Podborje u Daruvaru.

Naime, prema riječima načelnika Policijske postaje Daruvar Dalibora Čajse, nesreću je skrivio 63- godišnji vozač teretnog vozila marke Ford Transit daruvarskih registarskih oznaka.

Nije se zaustavio

- On se kretao navedenim vozilom Mlinskom ulicom prema Ulici Podborje. Dolaskom do križanja s Ulicom Podborje, koja je označena kao cesta s prednošću prolaska, nije se zaustavio radi propuštanja vozila koji se kreću Ulicom Podborje već je ušao u križanje i prednjim dijelom svog vozila udario u zadnji desni bočni dio osobnog automobila marke Renault kojim je upravljao 70-godišnji muškarac - rekao nam je načelnik Čajsa i dodao kako se vozač Renaulta kretao Ulicom Podborje iz smjera Frankopanske prema Mlinskoj.

Foto: Čitatelj
Foto: Čitatelj

Nakon udarca došlo je do zanošenja Renaulta koji je sletio u putni jarak i okrenuo se na krov.

Prekršajni nalog

Vozač i putnica iz Renaulta su vozilom Hitne medicinske pomoći iz Daruvara prevezeni u Pakrac gdje su im konstatirane lake tjelesne ozljede.

- Na oba vozila nastala je materijalna šteta, a protiv vozača Ford Transita bit će izdan prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz članka 57, a primjenom članka 293 Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Dakle, riječ je o oduzimanju prednosti prolaska i izazivanju prometne nesreće - istaknuo je načelnik Dalibor Čajsa. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!