Fotografija: Policija je objavila detalje sinoćnje teške prometne nesreće kod Dobrovca/Foto: Čitatelj
Policija je objavila detalje sinoćnje teške prometne nesreće kod Dobrovca/Foto: Čitatelj

OGLASILA SE POLICIJA Nesreću kod Dobrovca skrivio vozač koji je u krvi imao 1,15 promila

U nesreći su putnici iz automobila u dobi od 36 i 39 godna teško ozlijeđeni, dok je vozač (27) prošao s lakšim ozljedamaPožeško - slavonska policija objavila je detalje jučerašnje teške prometne nesreće koja se dogodila na cesti između Dobrovca i Lipika u kojoj su tri osobe ozlijeđene, o čemu smo pisali OVDJE.

Kako potvrđuju, oko 21.15 sati između mjesta Dobrovac i Lipik, 27-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,15 promila  prešao je vozilom na suprotnu prometnu traku te prednjim lijevim kotačem zahvatio putnu bankinu i sletio te udario u zemljanu uzvisinu. 

Zadržani u bolnici

- Od siline udarca vozilo se vratilo na kolnik i ponovno sletjelo u putni kanal. U prometnoj nesreći teško su ozlijeđena dva putnika starosti 36 i 39 godina, dok je vozač lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“, kažu u policiji.

Kontaktirali smo ravnateljicu pakračke Opće bolnice, Marinu Major, kako bismo doznali težinu ozljeda putnika u automobilu.

-Sve tri osobe koje smo primili u bolnicu, ostali su na promatranju. Dvoje imaju teške tjelesne ozljede, dok je jedna osoba lakše ozlijeđena, potvrdila je Major.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!