Fotografija: 
Srećom, nitko nije ozlijeđen/Foto: Ranko Suvar/CROPIX (Ilustracija)
Srećom, nitko nije ozlijeđen/Foto: Ranko Suvar/CROPIX (Ilustracija)

Drogiran muškarac (31) izazvao nesreću u Garešnici: "Oduzeo prednost drugom vozaču"

"Vozaču je na mjestu nesreće naplaćena kazna, a kad stignu nalazi krvi i urina bit će i prijavljen", kažu u policijiBjelovarsko-bilogorska policija javlja kako je jučer ujutro, 22. studenoga, oko devet sati i pedeset minuta, u Garešnici došlo do prometne  nesreće koju je izazvao 31-godišnjak pod utjecajem droge.

Kako navode, on je upravljao osobnim automobilom bjelovarskih registarskih oznaka.

- Uključujući se u promet s parkirališta nije propustio sva vozila koja se kreću cestom, pa je u njegovu prednju stranu vozila udarilo prednjim dijelom drugo vozilo bjelovarskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 62-godišnji vozač. Na oba vozila nastupila je materijalna šteta, a srećom nema ozlijeđenih, kažu u policiji.

Izuzeti uzorci krvi i urina

Preliminarnim testiranjem kod vozača je utvrđena prisutnost droge, sukladno čemu su od njega izuzeti uzorci krvi i urina koji će biti poslani na vještačenje. Ne navodi se o kojoj je drogi riječ.

- Vozaču je izdana potvrda o naplaćenoj novčanoj kazni na mjestu počinjena prekršaja dok će po primitku rezultata vještačenja krvi i urina biti podnesena odgovarajuća prijava, kažu u policiji.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!