Fotografija: Zgrada budućeg Veteranskog centra/ Foto: Nikica Puhalo/MojPortal.hr
Zgrada budućeg Veteranskog centra/ Foto: Nikica Puhalo/MojPortal.hr

Daruvarski Veterenski centar postao "samoposluga" za lopove: "Ukradena i vrijedna bušilica"

"Posjećuju" li spomenuto gradilište uvijek isti lopovi ili je ono primamljivo različitim "meštrima" još uvijek nije poznato, no svakako je zanimljivo da su u tri krađe oštećena tri različita poduzećaGradilište budućeg Veteranskog centra u Daruvaru već treći put u svega mjesec dana bilo je meta lopova.

Naime, PU bjelovarsko-bilogorska izvijestila je da je u razdoblju od ponedjeljka 21. veljače do četvrtka 24. veljače, nepoznati počinitelj u Podborskoj ulici iz priručnog skladišta ukrao akumulatorsku bušilicu, vlasništvo poduzeća iz Ivanić Grada.

Nastalu štetu odgovorna osoba oštećene tvrtke iz Ivanića štetu cijeni na nekoliko tisuća kuna, a policija za lopovima i dalje traga.

Oštećena različita poduzeća

Podsjetimo, jučer smo pisali da su s istog gradilišta nestale plastične cijevi za podno grijanje, o čemu više možete pročitati OVDJE. Nadalje, početkom prošlog mjeseca gradilište Veteranskog centra ustalo je uskraćeno za jednu električnu miješalicu, vrijednu 1200 kuna, o čemu smo također pisali OVDJE.

"Posjećuju" li spomenuto gradilište uvijek isti lopovi ili je ono primamljivo različitim "meštrima" još uvijek nije poznato, no svakako je zanimljivo da su u tri krađe oštećena tri različita poduzeća. U prvom slučaju radi se o poduzeću iz Slavonskog Broda, drugo je iz Ivankova, a sada je na red došlo i ono iz Ivanić Grada.