Fotografija: Foto: Grad Bjelovar
Galerija
Foto: Grad Bjelovar

Ulica Matije Gupca ulica u Bjelovaru dobiva novu odvodnju: „Sve će biti završeno do listopada“

Izvođač radova je koprivnički Koming d.o.o., a ugovorena vrijednost radova iznosi 422.871,12 euraU sklopu projekta aglomeracije, odnosno gradnje i zamjene vodovoda i odvodnje, obnavlja se i Ulica Matije Gupca u Bjelovaru. Točnije, rekonstruirat će se 878 metara cjevovoda odvodnje, čime će se osigurati i 50 kućnih priključaka te će se sanirati cesta.

Rok izgradnje

- Nakon početka radova u Ulici Andrije Kačića Miočića, Trumbićevoj ulici, Vinkovićevom i Vukovarskom naselju, radi se i u Ulici Matije Gupca, žili kucavici Borika. Kraj radova očekuje se u listopadu ove godine - rekao je zamjenik bjelovarskoga gradonačelnika Igor Brajdić prilikom obilaska gradilišta.

Foto: Grad Bjelovar
Foto: Grad Bjelovar

Izvođač radova je koprivnički Koming d.o.o., a ugovorena vrijednost radova iznosi 422.871,12 eura.

Novi projekti

Direktor Vodnih usluga Ivan Ivančić ističe kako je 90 posto radova financirano putem fondova, dok su preostalih deset posto sredstva Vodnih usluga.

Foto: Grad Bjelovar
Foto: Grad Bjelovar

Nakon Gupčeve ulice, slijedi rekonstrukcija odvodnje u Ulici Ferde Livadića te u Gundulićevoj ulici, koja će doći na red kada se završe Kačićeva i Trumbićeva ulica. Radovi na odvodnji će potom uslijediti u Baranjskoj, Osječkoj i Vinkovačkoj ulici, a vodovod će se raditi u Vukovarskom naselju te jedna dionica u Poslovnoj zoni Istok.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku TikToku!