Fotografija: U daruvarskoj knjižnici tijekom praznika provedite kvalitetno slobodno vrijeme/ Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar
Galerija
U daruvarskoj knjižnici tijekom praznika provedite kvalitetno slobodno vrijeme/ Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar

Tijekom zimskih praznika u daruvarskoj knjižnici besplatno igrajte društvene igre, PS4, Nintendo Wii...

U knjižnici se ne moraju samo čitati i posuđivati knjige, stripovi i časopisi, već se može i družiti te upoznavati nove prijatelje, kaže ravnateljica Romana HorvatZa vrijeme drugog dijela zimskih praznika, točnije od ponedjeljka 20. do subote 25. veljače, djeca mogu potpuno besplatno koristiti dječji odjel Pučke knjižnice i čitaonice Daruvar. 

Prema riječima ravnateljice Romane Horvat, knjižnica je odličan poligon za provođenje slobodnog vremena na kvalitetan način.

- Od kako smo u siječnju oglasili besplatne akcije korištenja Nintenda i Play Stationa, dobili smo gomilicu djece koja nam svakodnevno dolaze. Osim što se kod nas igraju, također napišu i zadaću te pogledaju animirani film. Stoga je ovo prilika da privučemo novu djecu koja će uvidjeti da je u knjižnici jako zabavno, naglasila je Roman Horvat.

Stjecanje novih prijateljstava

Dodala je i to da će idućeg tjedna u ponudi tako imati čitanje periodike te igranje društvenih igara, ali i korištenje Nintendo Wii-a i PS4. Nadalje, na zahtjev djeci će u prostoru knjižnice omogućiti i gledanje animiranih ili dječjih igranih filmova iz bogatog fonda.

Plakat/ Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar
Plakat/ Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar

- Djeco, dođi i uvjerite se da se u knjižnici ne moraju samo čitati i posuđivati knjige, stripovi i časopisi, već se može i družiti, upoznavati nove prijatelje. Također, roditelji mogu biti mirni kad su djeca kod nas, jer osim što smo knjižničari, većina nas smo i odgajatelji i nastavnici, tako da možemo uskočiti i s profesionalne strane, zaključila je ravnateljica Pučke knjižnice i čitaonice Daruvar Romana Horvat. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!