Fotografija: Prijavite svoje mališane na vrijeme/Foto: Damjan Tadic/CROPIX, Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar
Galerija
Prijavite svoje mališane na vrijeme/Foto: Damjan Tadic/CROPIX, Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar

Mališani će ove subote u daruvarskoj knjižnici izrađivati srca: "Bit će to džepni zagrljaji"

Radionica je namijenjena djeci starijoj od 7 godina, a prijave su još uvijek u tijeku. Nadamo se da će ukrašena srca djeca pokloniti nekome i na taj način razveseliti svoje voljene, poručuju iz knjižniceDARUVAR – Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar ove subote organizira kreativnu radionicu za djecu. Tko sve može doći, odnosno za koga je ona prvenstveno namijenjena, kao i što planiraju raditi, otkrila nam je Danijela Marić, voditeljica kreativne radionice.

Zagrljaj koji stane u svaki džep

-Radionica će se održati ove subote, dakle 11. veljače, uoči Dana zaljubljenih, odnosno Valentinova. Namijenjena je za djecu stariju od 7 godina, a plan nam je izrađivati mala srca koja ćemo nazvati „Džepni zagrljaj“. To će biti zagrljaji koji stanu u svaki džep, pojašnjava nam Danijela i podsjeća da se potrebno prijaviti na radionicu.

Kako kaže, slobodnih je još samo nekoliko mjesta pa moli roditelje da na vrijeme prijave svoje mališane.

Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar
Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar

-To mogu učiniti osobno ili telefonom. Radionica počinje u 10 sati i trajat će oko sat vremena. Veselimo se, kaže Danijela i ističe da je sav materijal za radionicu osiguran.

Idealan poklon

Koristit će akrilne boje i crne markere, a nakon završene radionice djeca će, naravno, svoje radove moći odnijeti kućama.


Foto: Damjan Tadic/CROPIX (Ilustracija)
Foto: Damjan Tadic/CROPIX (Ilustracija)

-Nadamo se da će ukrašena srca pokloniti nekome i na taj način razveseliti svoje voljene. Zagrljaj koji stane u svaki džep idealna je poklončić, zaključuje Danijela.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!