Fotografija: Svibanjski wellness aranžman možete iskoristiti sve do kraja mjeseca, odnosno do 31. svibnja/Foto: Daruvarske toplice
Galerija
Svibanjski wellness aranžman možete iskoristiti sve do kraja mjeseca, odnosno do 31. svibnja/Foto: Daruvarske toplice

Svibanjski wellness aranžman u Daruvarskim toplicama: "Priuštite si odmor prije odmora"

Uronite u plavetnilo ljekovite termalne vode, opustite se u wellness - spa oazi i uživajte u šetnjama pejzažnim perivojem, poručuju iz Daruvarskih toplicaDARUVAR – Odmor prije odmora! Dobro zvuči, zar ne? Proljeće je godišnje doba kada svi imaju mnogo obveza, a proljetni umor čini svoje. Stoga bi valjalo na vrijeme napuniti baterije kako ljeto ne bismo dočekali ispražnjeni i premoreni. Ono što svima uvijek prija, svakako su wellness tretmani iskrojeni na način da zadovolje i one najumornije.

Foto: Daruvarske toplice
Foto: Daruvarske toplice

U Daruvarskim toplicama pomno su, stoga, osmislili svibanjski wellness aranžman kojeg možete iskoristiti sve do kraja mjeseca, odnosno do 31. svibnja.

Duge šetnje pejzažnim perivojem

-Pozivamo sve koji trebaju kratak odmak od obveza da urone u plavetnilo ljekovite termalne vode, da se opuste u našoj wellness - spa oazi i uživaju u šetnjama pejzažnim perivojem, poručuju iz Daruvarskih toplica.

Foto: Daruvarske toplice
Foto: Daruvarske toplice

Inače, u trodnevni akcijski aranžman koji uključuje dva noćenja uključen je polupansion na bazi bife stola, smještaj u dvokrevetnoj sobi lječilišnog hotela Termal s depandansom Arcadia, neograničeno kupanje u bazenima s ljekovitom termalnom vodom, 2 x 1 h korištenje wellness - spa oaze: jacuzzi, finska sauna, parna kupelj, infracrvena sauna i solarij.

Zatim, valja naglasiti kako je besplatan boravak za djecu do 7 godina s dvije odrasle osobe u sobi. Isto tako, besplatno je korištenje bicikla i opreme, ovisno o raspoloživosti.

Foto: Daruvarske toplice
Foto: Daruvarske toplice
Foto: Daruvarske toplice
Foto: Daruvarske toplice

Ništa manje važna za potpuno opuštanje je šetnja predivnom Rimskom park šumom i Julijevim parkom, a isto tako besplatan je pristup internetu, kao i parking, pojašnjavaju detalje akcijskog aranžmana iz Daruvarskih toplica.

CIJENA AKCIJSKOG ARANŽMANA

Depandansa Arcadia, 3 dana/2 noći= 102 eur (768,52 kn) po osobi

Lječilišni hotel Termal, 3 dana/2 noći= 108 eur (813,73 kn) po osobi

Sve informacije, kao i rezervaciju možete dobiti na tel. 043/623 632, 623-623, www.daruvarske-toplice.hr ili na E-mail: rezervacije@daruvarske-toplice.hr.

Foto: Daruvarske toplice
Foto: Daruvarske toplice

Boravak u termalnoj vodi blagotvorno djeluje na prevenciju stresa, umora, smanjene koncentracije i pamćenja, preosjetljivosti, razdražljivosti, te smetnji sa spavanjem. Njeno pozitivno i ljekovito djelovanje na ovim prostorima poznavali su još stari Rimljani, koji su za liječenje koristili vruće, tople i hladne kupke.

Priuštite stoga ono najbolje za sebe i na vrijeme rezervirajte svoje mjesto, čekamo vas, poručuju iz Daruvarskih toplica.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!