Fotografija: Restoran Terasa/Foto: Daruvarske toplice
Galerija
Restoran Terasa/Foto: Daruvarske toplice

Vincekovo u restoranu Terasa: "Čeka vas prigodan meni u slijedovima i svirka tamburaša"

Opustite se i uživajte u odličnoj hrani, vrhunskoj kapljici i tamburašima, poručili su iz Daruvarskih toplicaBlagdan svetog Vinka, tzv. Vincekovo, označava početak nove vinogradarske sezone. Budući da je daruvarski kraj nadaleko poznat po kvalitetnoj vinskoj kapljici, proslava ovog sveca organizirana je i u Daruvarskim toplicama.

Naime, u subotu 21. siječnja Toplice organiziraju proslavu Vincekova u restoranu Terasa.

Vrhunska kapljica

- Pripremili smo feštu uz poseban program koji uključuje prigodni meni u sljedovima, te odličnu zabavu uz tamburaški sastav Lipa. Opustite se i uživajte u odličnoj hrani, vrhunskoj kapljici i tamburašima, poručili su iz Daruvarskih toplica.

Meni subotnje večere/ Foto: Daruvarske toplice
Meni subotnje večere/ Foto: Daruvarske toplice

Inače, cijena prigodnog menija iznosi 16 eura ili 120,55 kuna, a on uključuje Daruvarsku juhu od krumpira s pancetom, Vinogradarski kotlet sa širokim rezancima te desert iznenađenja.

Vikend aranžman

Također, za one željne višednevnog provoda, u ponudi je i prigodni trodnevni aranžman i to od 20. do 22. siječnja. Uz brojne druge sadržaje koje ovaj paket obuhvaća, poput dva polupansiona, neograničeno kupanje ili korištenje wellness-spa oaze, u subotu je organizirana i proslava Vincekovog u vinogradima, a upriličeni će biti i crkveni te pučki obredi posvećivanja trsja.

Vikend aranžman/ Foto: Daruvarske toplice
Vikend aranžman/ Foto: Daruvarske toplice

Budući da je broj mjesta ograničen, detaljne informacije oko subotnje večere, kao i vikend aranžmana, možete dobiti na broj telefona 043 331 705.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!