Fotografija: Župan Marko Marušić s novim predsjednikom Ivorom Košutićem i njegovom zamjenicom Emanuelom Đurđević/Foto: BBŽ
Galerija
Župan Marko Marušić s novim predsjednikom Ivorom Košutićem i njegovom zamjenicom Emanuelom Đurđević/Foto: BBŽ

Savjet mladih BBŽ-a: "Ivor Košutić novi je predsjednik, a Emanuela Đurđević zamjenica"

Savjet mladih bavi se pitanjima važnima za život mladih, ali raspravlja i o pitanjima iz djelokruga rada Županijske skupštine od interesa za mladeIvor Košutić (HDZ) izabran je za predsjednika, a Emanuela Đurđević (DHSS) za njegovu zamjenicu na konstituirajućoj sjednici novog saziva Savjeta mladih Bjelovarsko-bilogorske županije, doznajemo iz BBŽ-a.

Savjet mladih Bjelovarsko-bilogorske županije/Foto: BBŽ
Savjet mladih Bjelovarsko-bilogorske županije/Foto: BBŽ

Savjet mladih savjetodavno je tijelo Bjelovarsko-bilogorske županije osnovano s ciljem promicanja i zagovaranja prava, potreba i interesa mladih u našoj županiji. U sklopu svoga djelokruga bavi se pitanjima važnima za život mladih, ali raspravlja i o pitanjima iz djelokruga rada Županijske skupštine od interesa za mlade.

Foto: BBŽ
Foto: BBŽ

Savjet mladih Bjelovarsko-bilogorske županije ukupno ima 11 članova i 11 zamjenika članova kojima mandat traje 3 godine.

Sjednici je nazočio župan Marko Marušić koji je čestitao novoizabranim članovima i zahvalio im na njihovom interesu za rad u savjetu. Siguran u dobru suradnju dodao je kako mladi u njemu imaju prijatelja, a svi njihovi prijedlozi i kritike su dobrodošli.