Fotografija: Rukometašima je potreban podrška s tribina/ Foto: Privatni album
Galerija
Rukometašima je potreban podrška s tribina/ Foto: Privatni album

RK Bjelovar nudi besplatan prijevoz i ulaznicu za derbi u Čakovcu: "Ovo je najvažnija utakmica"

RK Čakovec trenutno je vodeća ekipa 1. HRL Sjever, dok su Kesizupci na drugoj poziciji s tri boda zaostatkaRukometni klub Bjelovar ponovno organizira besplatni navijački autobus. Nakon što se isto učinjeno za utakmici u Sisku, u klubu su odlučili podršku navijača zatražiti i za derbi utakmicu u Čakovcu. 

Naime, RK Čakovec trenutno je vodeća ekipa 1. HRL Sjever, dok su Kesizupci na drugoj poziciji s tri boda zaostatka. Ostvare li Bjelovarčani pobjedu u ovom susretu, napravit će veliki korak ka toliko željenom cilju, povratku u Paket 24 Premijer rukometnu ligu.

Podsjetimo, osvajač 1. HRL Sjever izborit će direktan plasman u elitni rang hrvatskog rukometa, dok će drugoplasirana ekipa u kvalifikacije za "Premijerku".

Besplatan put i ulaznica

Derbi 1. HRL Sjever na rasporedu je u petak, 8. prosinca, s početkom u 19 i 30 sati, a navijački autobus krenut će s parkirališta kod Dvorane europskih prvaka istog dana u 16:45.

- Idemo po najvažniju pobjedu u ovom dijelu prvenstva. Korak po korak, poručili su iz RK Bjelovara.

Navijački autobus kreće u 16:45/ Foto: RK Bjelovar
Navijački autobus kreće u 16:45/ Foto: RK Bjelovar

Osim prijevoza, za sve navijače koji idu autobusom osigurana je i besplatna ulaznica za utakmicu. Svi zainteresirani svoje mjesto mogu rezervirati na mail: rkbjelovar72@gmail.com ili na Facebook stranici kluba. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!