Fotografija: Na školskim klupama učenike će dočekati udžbenici, ali i simbolični pokloni/Foto: Sanja Vranješević
Galerija
Na školskim klupama učenike će dočekati udžbenici, ali i simbolični pokloni/Foto: Sanja Vranješević

Ravnateljica OŠ Veliko Trojstvo: "Prvog dana nastave učenike, ali i učitelje dočekat će pokloni"

"Uz udžbenike i bilježnice na klupama učenika naći će se i prigodna poruka za sretan početak nove školske godine, dok će sve prvašiće darivati i Društvo Naša djeca Veliko Trojstvo", kazala je ravnateljica Sanja Vranješević
VELIKO TROJSTVO – Još nas samo vikend dijeli od početka nove školske godine. Mnogi su učenici već spremni, no, zasigurno neki i danas kompletiraju bilježnice, pribor i sve potrebno za nove školske pobjede. Kako bi ih u školskim klupama dočekalo sve spremno, već danima unaprijed pripremaju se i djelatnici škola.

<p>Učiteljice u ocrtavanju dvorišta/Foto: Sanja Vranješević</p>

Učiteljice u ocrtavanju dvorišta/Foto: Sanja Vranješević

<p>Vesela atmosfera/Foto: Sanja Vranješević</p>

Vesela atmosfera/Foto: Sanja Vranješević

<p>Poruke koje će svima uljepšati dan/Foto: Sanja Vranješević</p>

Poruke koje će svima uljepšati dan/Foto: Sanja Vranješević

Među njima su i oni iz Velikog Trojstva. Već smo ih pratili u njihovim nastojanjima da djeci osiguraju što ljepše uvjete za povratak na nastavu, no ovaj tjedan pošteno su zasukali rukave i još jednom dokazali kako svoj posao uistinu rade punim srcem.

Nestrpljivi prvašići

-Prvi dan škole važan je za svakog učenika, a posebno za učenike prvašiće, koji započinju svoje novo uzbudljivo putovanje i s nestrpljenjem očekuju taj dan. Mi se zajedno s njima, također za taj dan pripremamo vrlo odgovorno i u jednu ruku veselo. Posebice se u sve te pripreme užive učitelji, kojima je bitan svaki detalj, kako bi se učenici osjećali dobrodošlo.

<p>Veseli malci/Foto: Sanja Vranješević</p>

Veseli malci/Foto: Sanja Vranješević

<p>Zajednička fotografija vrijednih djelatnike škole/Foto: Sanja Vranješević</p>

Zajednička fotografija vrijednih djelatnike škole/Foto: Sanja Vranješević

Uz sve svoje obveze oko sjednica, planiranja, raspodjelu udžbenika i brige oko svojih vlastitih obitelji, uvijek pronađu vremena te su itekako uzbuđeni jer znaju važnost tog dana, obzirom da  i velika većina učitelja ima svoje vlastite školarce, pa čak i prvašiće – kazala nam je ravnateljica OŠ Veliko Trojstvo, Sanja Vranješević dodavši kako veliku važnost poklanjaju sitnim detaljima.

Prigodna poruka

Pa će se tako uz udžbenike i bilježnice na klupama učenika naći i prigodna poruka za sretan početak nove školske godine, kao i pokoji poklončić pažljivo umotan rukama učiteljice, dok će sve prvašiće darivati i Društvo Naša djeca Veliko Trojstvo.

<p>Sve je spremno za dolazak učenika/Foto: Sanja Vranješević</p>

Sve je spremno za dolazak učenika/Foto: Sanja Vranješević

<p>Školi se najviše raduju upravo prvašići/Foto: Sanja Vranješević</p>

Školi se najviše raduju upravo prvašići/Foto: Sanja Vranješević

Koliko je učiteljima važan njihov razred i učenici, tako su i ravnateljici, osim svih učenika, važni i njeni djelatnici, jer oni su njen razred, te se za njih uvijek nađe sitni detaljčić osmišljen za sretan početak nove školske godine.