Fotografija: Prošlogodišnje Pakračko ljeto na šetnici/Foto: Pakrački list
Galerija
Prošlogodišnje Pakračko ljeto na šetnici/Foto: Pakrački list

Pravi ljetni "muving" na pakračkoj šetnici. Evo što vas sve tamo čeka ovog vikenda...

Na šetnici će svoje domaće proizvode i suvenire izložiti i lokalni OPG-ovci, a možete uživati i u koncertima klasične i zabavne glazbe te raznovrsnom programu za djecuUz koncerte klasične i zabavne glazbe te raznovrsni program za djecu i odrasle ovaj vikend Pakračane očekuje pravi ljetni muving na gradskoj šetnici, piše Pakrački list.

Foto: Pakrački list
Foto: Pakrački list

Program započinje u petak 24. lipnja s početkom u 20.30 sati koncertom Zagrebačkih solista, jedan od najuglednijih hrvatskih komornih ansambala, dok će subota 25. lipnja  biti rezervirana i za najmlađe koji će se od 18 sati moći zabavljati u kreativnom kutku uz zanimljive radionice u organizaciji Muzeja grada Pakraca i Gradske knjižnice Pakrac.

Foto: Pakrački list
Foto: Pakrački list

Pakračanima će se u 20 sati još jednom predstaviti mala glumačka sekcija KPD „Sloga“ novom autorskom predstavom koju potpisuje Dubravka Špančić naziva "Kune i kunice".

Foto: Pakrački list
Foto: Pakrački list

Na šetnici svoje domaće proizvode i suvenire izložit će i lokalni OPG-ovci, a večer će dodatno „začiniti“ s početkom u 21 sat i koncert benda Kutinski glazbeni sindikat, piše Pakrački list.