Fotografija: Ne propustite djecu povesti na vrhunske predstave u sklopu Malog Bok-a/Foto: Grad Bjelovar
Galerija
Ne propustite djecu povesti na vrhunske predstave u sklopu Malog Bok-a/Foto: Grad Bjelovar

Kreće Mali BOK: "Gledat ćemo predstave koje promoviraju prijateljstvo, toleranciju i zabavu"

Na repertoaru je šest predstava, koje će imati 1️4 izvedbi, a festival otvara predstava "Boom!" Teatra Zagreb.BJELOVAR – Za jedan dan, u srijedu 29. ožujka, počinje BOK FEST za djecu. Naime, Bok fest s predstavama za djecu ili popularno poznatiji kao Mali BOK, počinje trajat će šest dana, dakle do utorka. Sve će se predstave održavati u bjelovarskom Domu kulture.

Ukupno 14 izvedbi

Detalje su u subotu predstavili umjetnički ravnatelj BOK-a Goran Navojec, predsjednik Festivalskog vijeća BOK-a, ujedno i zamjenik bjelovarskog gradonačelnika Igor Brajdić te selektorica festivala Irena Rašo.

Foto: Grad Bjelovar
Foto: Grad Bjelovar

Na repertoaru je šest predstava, koje će imati 1️4 izvedbi, a festival otvara predstava "Boom!" Teatra Zagreb.

Irena Rašo, selektorica festivala rekla je da su predstave namijenjene vrtićarcima, osnovnoškolcima, ali i srednjoškolcima. Naglasak će ove godine, kako kaže, biti na predstavama koje promoviraju prijateljstvo, toleranciju, zabavu, odrastanje.

Okrugla obljetnica

 -Iznimno mi je drago što imamo BOK za najmlađe jer on, između ostalog, educira najmlađe kako se ponašati u kazalištu i kako uživati u predstavama. Grad Bjelovar je za Mali BOK izdvojio pet tisuća eura, rekao je zamjenik gradonačelnika Igor Brajdić.

Inače, ove godine BOK festival slavi dvadesetu obljetnicu.

Raspored predstava/Foto: Grad Bjelovar
Raspored predstava/Foto: Grad Bjelovar

-Počinjemo s onim što mi kolokvijalno zovemo Malim Bokom i jako smo ponosni na njega. Mislim da ni jedan festival nema objedinjen program za predškolsku i školsku djecu i to je zaista velika stvar. Što se tiče velikog BOK-a, počet će 28. travnja, poručio je umjetnički direktor BOK-a Goran Navojec.

Prepuni Dom kulture/ Foto: Branka Sobodić
Prepuni Dom kulture/ Foto: Branka Sobodić

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!