Fotografija: Ponovno organizirano masovno cijepljenje po punktovima/ Foto: Deni Marčinković
Ponovno organizirano masovno cijepljenje po punktovima/ Foto: Deni Marčinković

Ovaj vikend masovno cijepljenje bez naručivanja u svim gradovima BBŽ, evo termina...

Građani se također mogu bez najave cijepiti utorkom i četvrtkom od 8 do 12 sati te srijedom od 15 do 19 sati u Zavodu za hitnu medicinu u BjelovaruZbog sve većeg interesa građana za cijepljenje protiv Covid 19, Zavod za javno zdravstvo Bjelovarsko-bilogorske županije u suradnji s ostalim zdravstvenim ustanovama, nastavlja organizirati punktove diljem županije.

Prva i druga doza

Tako će se masovno cijepljenje bez naručivanja održati i ove subote, 20. studenog, i to u Bjelovaru, Daruvaru, Garešnici i Grubišnom Polju, a u Čazmi je cijepljenje organiziranu u nedjelju, 21. studenoga. Tom prilikom građani će moći dobiti prve i druge doze cjepiva.

U Bjelovaru će se cijepljenje održati od 9 do 14 sati u prostorijama Zavoda za hitnu medicinu BBŽ, Josipa Jelačića 13c (preko puta starog groblja). Na ovom punktu cijepit će se cjepivom Pfizer.

Svi gradovi

U Daruvaru i Garešnici, cijepljenje se održava u tamošnjim prostorijama Doma zdravlja, od 9 do 15 sati. Na tim punktovima građani će moći primiti prvu i drugu dozu cjepiva Pfizer i Moderna. 

- Pozivamo građane Bjelovara, Daruvara i Garešnice, kao i sve druge žitelje naše županije, da dođu na cijepljenje bez najave i naručivanja u što većem broju, poručili su iz Zavoda za javno zdravstvo BBŽ. 

U Grubišnom Polju građani se imaju mogućnost cijepiti 20. studenog u školsko-sportskoj dvorani od 9 do 15 sati, dok je u Čazmi cijepljenje organizirano u nedjelju, 21. studenog, u školsko-sportskoj dvorani od 9 do 15 sati.

Stalni punkt

Podsjetimo, građani također imaju mogućnost cijepiti se bez najave utorkom i četvrtkom od 8 do 12 sati i srijedom od 15 do 19 sati u Zavodu za hitnu medicinu u Bjelovaru.