Fotografija: Masovno cijepljenje po punktovima/ Foto: Deni Marčinković
Masovno cijepljenje po punktovima/ Foto: Deni Marčinković

Pogledajte gdje se sve i kada možete cijepiti bez najave u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji

Zavod za javno zdravstvo BBŽ županije u suradnji sa županijskim Domom zdravlja i Zavodom za hitnu medicinu otvorio nove punktove za cijepljenje. Na njima će se građani bez moći cijepiti bez najaveZadnjih dana svjedočimo sve većem interesu građana za cijepljenje protiv Covid 19. Stoga je Zavod za javno zdravstvo Bjelovarsko-bilogorske županije u suradnji sa županijskim Domom zdravlja i Zavodom za hitnu medicinu otvorio nove punktove za cijepljenje. Na njima će građani moći cijepiti bez najave. 

Pogledajte kompletan popis u kojim će gradovima i kada biti organizirano masovno cijepljenje bez najave.

Popis po gradovima

U Bjelovaru će se građani bez najave moći cijepiti i nadolazećega vikenda, odnosno u subotu, 13. studenog od 9 do 14 sati u Domu zdravlja- Zavodu za hitnu medicinu, prvom i drugom dozom cjepiva Moderna i Pfizer.

U nedjelju, 14. studenog, od 9 do 15 sati cijepljenje bez naručivanja bit će na punktu u Dvorani europskih prvaka u Bjelovaru, prvom i drugom dozom cjepiva Moderna i Pfizer.

U Daruvaru cijepljenje bez najave organizirano je u subotu, 13. studenog, od 9 do 14 sati, prvom i drugom dozom Pfizer cjepiva, na lokaciji Trg Kralja Tomislava 14.

U subotu, 20. studenog 2021. od 9 do 15 sati cijepljenje bez naručivanja održat će se u školsko-sportskoj dvorani u Grubišnom Polju (1., 2. i booster doza, cjepiva Moderna i Pfizer)

21. studenog .2021. od 9 do 15 sati cijepljenje bez naručivanja bit će u školsko-sportskoj dvorani u Čazmi (1., 2. i booster doza, cjepiva Moderna i Pfizer)

Stalni punktovi

- Osim toga, građani imaju mogućnost cijepiti se bez najave utorkom i četvrtkom od 8 do 12 sati i srijedom od 15 do 19 sati u Domu zdravlja-Zavodu za hitnu medicinu u Bjelovaru, poručuju iz Županijskog zavoda za javno zdravstvo.

Dodaju i to da je u Daruvaru cijepljenje bez najave omogućeno u Ispostavi Zavoda za javno zdravstvo BBŽ srijedom od 9 do 12 sati, a u Ispostavi Garešnica cijepljenje bez najave provodit će se 23. studenog od 12 do 14 sati.