Fotografija: Gotovi su radovi uvođenja centralnog grijanja u mjesnom domu u Velikoj Trnovitici/Foto: Martina Čapo
Galerija
Gotovi su radovi uvođenja centralnog grijanja u mjesnom domu u Velikoj Trnovitici/Foto: Martina Čapo

Mjesni dom u Velikoj Trnovitici dobio centralno grijanje: "Niti lipe nije otišlo iz općinskog proračuna"

Uređeni su i novi sanitarni čvorovi, obnovljena je terasa kao i fasada. Puno je novca uloženo u taj dom, no on je stalno u funkciji. Definitivno ima svoju svrhu, ističe načelnik Ivan MarkovićVELIKA TRNOVITICA - Gotovi su radovi uvođenja centralnog grijanja u mjesnom domu u Velikoj Trnovitici, piše KruGarešnica.

Više o radovima, rekao je načelnik općine, Ivan Marković.

-Investicija je 150 tisuća kuna. Ta smo sredstva ostvarili preko našeg LAG-a Moslavina. Općina nije iz proračuna morala izdvojiti niti lipe, kazao je Marković i dodao kako to nisu jedini radovi koji su na spomenutom domu napravljeni zadnju godinu.

Dom se često koristi

Postavljeni su, pojasnio je, i novi sanitarni čvorovi, a obnovljena je i terasa.

-Obnovljena je i fasada, puno je uloženo novca u taj dom, no on je stalno u funkciji. Definitvno ima svoju svrhu, zadovoljava kriterije za održavanje različitih manifestacija, zaključuje načelnik.

KruGarešnica podsjeća kako su na istom natječaju LAG-a financijska sredstva ostvarili i Grad Garešnica – 300 tisuća kuna za projekt rekonstrukcije Društvenog doma u Garešničkom Brestovcu te Općina Hercegovac – 150 tisuća kuna za projekt izgradnje ljetne terase u sklopu Društvenog doma u Velikoj Trnavi.