Fotografija: Bilogora je veliki turistički potencijal/ Foto: Bruno Konjevic/CROPIX
Galerija
Bilogora je veliki turistički potencijal/ Foto: Bruno Konjevic/CROPIX

Odite na predavanje "Od ideje do prvog gosta" i naučite kako zaraditi od turizma

Predavanje će biti 8. prosinca u Kulturnom i multimedijskom centru Bjelovar s početkom u 17 sati, a sam Javni poziv u vrijednosti 700 tisuća kuna bit će raspisan početkom 2022.BJELOVAR – Idućeg tjedna, 8. prosinca 2021. u Kulturnom i multimedijskom centru Bjelovar (kino) s početkom u 17 sati, organizirat će se predavanje pod nazivom Od ideje do prvog gosta.

Predavanje će održati Dario Lovković, pomoćnik pročelnika za gospodarstvo i imovinsko-pravne poslove u Upravnom odjelu za poslove državne uprave BBŽ - Od ideje do registracije privatnog smještaja, zatim Kristian Dubinko i Antonia Eman, predstavnici tvrtke Nova Sol – Kako pronaći goste i prodati smještaj te Tomislav Smrček Čonč, vlasnik Kuće za odmor Chambar – Primjer dobre prakse, kako privući goste na Bilogoru.

Za turističe subjekte

Dodajmo, ova predavanja namijenjena su svim budućim korisnicima Javnog poziva za dodjelu bespovratnih potpora Turističke zajednice Bilogora-Bjelovar u turizmu za 2022. godinu.

Ana Kelek, direktorica TZ Bilogora Bjelovar/Foto: Martina Čapo
Ana Kelek, direktorica TZ Bilogora Bjelovar/Foto: Martina Čapo

Više riječi o toj temi bilo je nedavno u Starčevljanima u Kući za odmor Chambar kada su, između ostaloga, najavljena predavanja kako bi potencijalni turistički subjekti saznali sve što ih zanima i javili se na raspisani javni poziv. Više o toj temi možete pročitati OVDJE.

Suradnja Bjelovara i okolnih općina

Podsjetimo, najavljena suradnja Turističke zajednice Bilogora-Bjelovar, Grada Bjelovara i Općina Rovišće, Kapela, Zrinski Topolovac, Veliko Trojstvo, Severin, Velika Pisanica, Nova Rača, Veliki Grđevac, Šandrovac rezultirat će raspisivanjem Javnog poziva za dodjelu bespovratnih potpora Turističke zajednice Bilogora-Bjelovar u turizmu za 2022. godinu.

Grad Bjelovar, TZ Bilogora Bjelovar i okolnih devet općina osigurali su sredstva za Javni poziv namijenjen unapređenju kontinentalnog turizma/Foto: Martina Čapo
Grad Bjelovar, TZ Bilogora Bjelovar i okolnih devet općina osigurali su sredstva za Javni poziv namijenjen unapređenju kontinentalnog turizma/Foto: Martina Čapo

Sam Javni poziv bit će raspisan početkom 2022. godine i njegov fond iznosit će 700.000,00 kuna. Kako bi se svi zainteresirani informirali o mogućnostima razvoja turizma u bjelovarsko-bilogorskom kraju, predavanje će im dobro doći, mišljenja su u Turističkoj zajednici Bilogora-Bjelovar.