Fotografija: Prošle je godine na toj zgradi obnovljeno krovište, promijenjena stolarija i postavljena vanjska ovojnica (fasada), a ukupna vrijednost tih radova je oko milijun kuna
Galerija
Prošle je godine na toj zgradi obnovljeno krovište, promijenjena stolarija i postavljena vanjska ovojnica (fasada), a ukupna vrijednost tih radova je oko milijun kuna

Od Ministarstva regionalnog razvoja 200.000 kn za unutarnje uređenje zgrade udruga u Čazmi

"Ovu će zgradu koristiti udruge iz Domovinskog rata koja će ondje imati mjesto za spomen sobu, Klub za djecu s teškoćama te druge udruge", rekao je gradonačelnik, Dinko Pirak.Za nastavak uređenja zgrade udruga Gradu Čazmi je Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU dodijelilo 200.000 kn bespovratnih sredstava.

Projekt uređenja zgrade druga je faza uređenja koja obuhvaća izvođenje unutarnjih radova kako bi se zgrada stavila u funkciju, a novouređene prostorije dale na korištenje udrugama s područja grada. Cilj projekta je pridonijeti održivom razvoju lokalne zajednice kroz revitalizaciju socijalne i demografske infrastrukture. Udruge će dobiti adekvatan prostor za svoje djelovanje.

Vrijednost projekta je 1.300.000 kn.

Prošle je godine na toj zgradi obnovljeno krovište, promijenjena stolarija i postavljena fasada, a ukupna vrijednost tih radova je oko milijun kuna. Prošle je godine za prvu fazu obnove, od Ministarstva regionalnog razvoja Gradu Čazmi dodijeljeno 250.000 kuna, a ostatak je podmiren iz Gradskog proračuna.

- Ovu će zgradu koristiti udruge proizašle iz Domovinskog rata koja će ondje imati mjesto za spomen sobu, Klub za djecu s teškoćama te druge udruge koje će imati potrebu za prostorom - rekao je gradonačelnik, Dinko Pirak.

Dinko Pirak, gradonačelnik Čazme/Foto: MojPortal.hr
Dinko Pirak, gradonačelnik Čazme/Foto: MojPortal.hr