Fotografija: HDZ-ov kandidat za župana Marko Marušić i gradonačelnik Čazme Dinko Pirak/Foto: HDZ
HDZ-ov kandidat za župana Marko Marušić i gradonačelnik Čazme Dinko Pirak/Foto: HDZ

Marušić u Čazmi: Županijska cesta je loša, to moramo promijeniti

Marko Marušić koji je s ovim posjetom završio turneju po županijskim gradovima u kojima su ga podržali gradonačelnici svih gradova, dakle Bjelovara, Daruvara, Grubišnog Polja, Garešnice i ČazmeMarko Marušić, HDZ-ov kandidat za župana na turneji je po gradovima u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji gdje posjećuje gradonačelnike koji daju podršku njegovoj kandidaturi. U srijedu je poosjetio grad Čazmu gdje ga je dočekao tamošnji gradonačelnik Dinko Pirak.

- Danas su u Čazmi bili i aktualni župan Damir Bajs i kandidat Marko Marušić. Oni su dva svijeta. Prvi se nije niti javio, kao i uvijek do sada. On je potpuno nezainteresiran. A Marušića sve zanima: Imaju li ljudi siguran posao, koliko ih se iselilo, kako Županija može pomoći Čazmi da podigne standard života. To je samo jedan od razloga zašto ću čvrsto podržati Marka Marušića za novog župana - izjavio je gradonačelnik Čazme, Dinko Pirak.

Marko Marušić zahvalio se gradonačelniku Piraku na potpori i naglasio kako ona pokazuje da samo zajedništvo i bliska suradnja, sa svim gradonačelnicima i načelnicima, neopterećena stranačkim bojama, može županiju izvući iz društva najnerazvijenijih.

- Došao sam u Čazmu županijskom cestom kroz Sišćane, i moram reći da mi nije prihvatljivo da osnovna infrastruktura tako izgleda, to moramo promijeniti - poručio je Marko Marušić koji je s ovim posjetom završio turneju po županijskim gradovima u kojima su ga podržali gradonačelnici svih gradova, dakle Bjelovara, Daruvara, Grubišnog Polja, Garešnice i Čazme.