Fotografija: Foto: Pučko otvoreno učilište Daruvar
Galerija
Foto: Pučko otvoreno učilište Daruvar

U daruvarskom kinu ovaj vikend možete pogledati novi horor hvaljenog filmaša Alexa Garlanda

Radnja filma "Muškarci" odvija u mirnoj prirodi koja ubrzo postaje mračna i zlokobna, a cijeli film se bojimo za glavnu junakinju Harper



Na repertoaru daruvarskog kina ovog vikenda možete pogledati horor "Muškarci".

Muškarci je novi horor hvaljenog filmaša Alexa Garlanda. Garland, književnik, scenarist, producent i redatelj poznat je po znanstveno fantastičnim trilerima Ex Machina (2014.) i Istrebljenje (2018.).

Foto: Pučko otvoreno učilište Daruvar
Foto: Pučko otvoreno učilište Daruvar

- Nakon osobne tragedije, mlada žena odlazi sama na odmor u englesko selo. No, ubrzo sazna da nešto nije u redu s ovim mjestom, s ovim ljudima, koji su svi igrom slučaja… muškarci. Nakon što je njezin bivši muž počinio samoubojstvo, Harper odlazi sama u prekrasno englesko selo kako bi se oporavila. Iako na prvi pogled izgleda idilično, to mjesto joj je čudno od samog početka. Ubrzo, netko ili nešto ju počne uhoditi. Ono što počinje kao tinjajući strah postaje prava noćna mora, puna njezinih najmračnijih sjećanja i strahova - poručuju iz Pučkog otvorenog učilišta Daruvar dodajući kako se baš kao u "Istrebljenju" radnja filma "Muškarci" odvija u mirnoj prirodi koja ubrzo postaje mračna i zlokobna.

Kroz čitav film se bojimo za Harper i strepimo za nju do samog kraja. Jessie Buckley je u ulozi Harper, udovice koju je bivši muž držao odgovornom za vlastito samoubojstvo, a njega glumi Paapa Essiedu.

Film možete pogledati u petak, subotu i nedjelju od 21 sat.