Fotografija: Scena iz filma "Thor: Ljubav i grom"/Foto: Pučko otvoreno učilište Daruvar
Galerija
Scena iz filma "Thor: Ljubav i grom"/Foto: Pučko otvoreno učilište Daruvar

Ne propustite Marvelov blockbuster i jednu romantičnu dramu u daruvarskom kinu

Na repertoaru daruvarskog kina su dva filma - Romantična drama/ fantazija "Pritisni play i voli ponovo" i akcijska avanturistička komedija "Thor: Ljubav i grom"Na repertoaru daruvarskog kina ovog vikenda su dva filma - Romantična drama/ fantazija "Pritisni play i voli ponovo" i akcijska avanturistička komedija "Thor: Ljubav i grom".

Izreka da vas pjesma može vratiti u prošlost uskoro će postati stvarnost u romantičnoj drami u kojoj u glavnim ulogama gledamo Claru Rugaard, iz serije I Am Mother, i Lewisa Pullmana iz mega hita Top Gun: Maverick.

Foto: Pučko otvoreno učilište Daruvar
Foto: Pučko otvoreno učilište Daruvar

Laura i Harrison živjeli su savršenu romansu koja se temeljila na zajedničkoj ljubavi prema glazbi. Njihovu je idilu prekinula tragična nesreća, no Laura će dobiti priliku spasiti ljubav svog života kada otkrije da je moguće vratiti se u prošlost.

Romantičnu dramu "Pritisni play i voli ponovo" možete pogledati u subotu i nedjelju od 19 sati.

U novom Marvelovom blockbusteru, Thor će se naći na najtežem putovanju do sada – u potrazi za unutarnjim mirom. Thorovo umirovljenje prekida galaktički ubojica poznat kao Gorr the God Butcher (Christian Bale), koji traži istrebljenje bogova.

Foto: Pučko otvoreno učilište Daruvar
Foto: Pučko otvoreno učilište Daruvar

Thor će morati tražiti pomoć kraljice Valkyrie, Korga i bivše djevojke Jane Foster, koja – na Thorovo iznenađenje – neobjašnjivo upravlja njegovim čarobnim maljem, Mjolnirom, jednako kao i on sam. Zajedno se upuštaju u nepoznatu avanturu kako bi otkrili razloge Gorrove osvete i zaustave ga prije nego što bude prekasno.

Akcijska avanturistička komedija "Thor: Ljubav i grom" na repertoaru je u subotu i nedjelju od 21 sat.