Fotografija: Radnici Darkom vodoopskrbe i odvodnje danas nisu stali s poslom/Foto: Darkom vodoopskrba i odvodnja
Galerija
Radnici Darkom vodoopskrbe i odvodnje danas nisu stali s poslom/Foto: Darkom vodoopskrba i odvodnja

Na području Daruvara pukle tri vodovodne cijevi: "Sve ekipe su na terenu, radit ćemo cijelu noć"

Nakon što smo popravili cijev u Batinjanima, javljeno nam je da je pukla cijev i u Dabrovcu. Dok smo popravljali tu cijev u Dabrovcu, pukla je još jedna cijev opet u Batinjanima, kaže nam Vladimir LukačinZa radnike Darkom vodoopskrbe i odvodnje danas nema odmora.

Naime, nakon što su sanirali puknuće cijevi zbog kojeg je došlo do prekida opskrbe vodom u naseljima Vukovije i Dobra Kuća te dio Batinjana, radnici Darkom vodoopskrbe i odvodnje morali su na još dvije lokaciju zbog istog problema.

Foto: Darkom vodoopskrba i odvodnja
Foto: Darkom vodoopskrba i odvodnja

- Danas imamo tri puknuća cijevi na tri lokacije. Nakon što smo popravili cijev u Batinjanima, javljeno nam je da je pukla cijev i u Dabrovcu. Dok smo popravljali tu cijev u Dabrovcu, pukla je još jedna cijev u Batinjanima. Uglavnom, Dabrovac i dio Doljana će biti bez vode još neka dva sata, a Batinjani od groblja u smjeru Daruvara najvjerojatnije do sutra ujutro - rekao nam je Vladimir Lukačin, direktor Darkom vodoopskrbe i odvodnje dodajući kako će njegovi ljudi vjerojatno biti na terenu cijelu noć.

Prema riječima direktora Vladimira Lukačina, cijevi pucaju zbog starosti i visokog tlaka u vodovodnoj mreži.

Foto: Darkom vodoopskrba i odvodnja
Foto: Darkom vodoopskrba i odvodnja