Fotografija: Foto: Vlado Kos/CROPIX
Galerija
Foto: Vlado Kos/CROPIX

Mladež HDZ-a: "Prikupimo knjige, igračke, slatkiše... Pomozimo najmlađima koji nemaju"

"Mali znak pažnje nekome znači puno i zato pozivamo sve sugrađane bez obzira na stranačku, vjersku ili nacionalnu pripadnost da se priključe akciji", ističu u Mladeži HDZ-aMladež HDZ-a Grada Daruvara organizira humanitarnu akciju za socijalno ugroženu djecu te poziva sve građane, kako kažu, bez obzira na stranačku, vjersku ili nacionalnu pripadnost, da se uključe u akciju i pomognu najmlađima. Cilj je prikupiti što više igračaka, knjiga, školskog pribora i slatkiša. 

Mladež HDZ-a organizira humanitarnu akciju za socijalno ugroženu djecu/ Foto: MHDZ
Mladež HDZ-a organizira humanitarnu akciju za socijalno ugroženu djecu/ Foto: MHDZ

"Dolazi nam blagdansko vrijeme u kojem Mladež želi zajedno sa svojim sugrađanima pokazati svoju humanost te tako pomoći socijalno ugroženoj djeci na području grada Daruvara. Želja nam je staviti osmijeh na lice i pružiti ljubav onima koji to najviše zaslužuju. U ovo pandemijsko vrijeme previše smo se povukli u svoja četiri zida i tako zaboravili kako je nama ljudima uistinu potreban razgovor, zagrljaj i ljubav. Ovom humanitarnom akcijom želimo pokazati kako ljubav možemo širiti na najjednostavniji način, darivanjem. Mali znak pažnje nekome znači puno i zato pozivamo sve sugrađane bez obzira na stranačku, vjersku ili nacionalnu pripadnost da se priključe akciji jer sve što nam je potrebno je zajedništvo", stoji u apelu građanima Grada Daruvara. 

Prikupljanje će se održati na adresi Stjepana Radića 3 u dva termina:

4. prosinca od 9.00 - 13.00 sati te od 16.00 - 19.00 sati

11. prosinca od 9.00 - 13.00 sati te od 16.00 - 19.00 sati 

- Želja nam je da zajedno sa svojim sugrađanima uljepšamo blagdansko vrijeme socijalno ugroženoj djeci te im pružimo nadu i vjeru u bolje sutra. Ljubav i zajedništvo, samo nam to treba. Ovom akcijom također želimo pokazati kako nismo samo politički ogranak nego da uistinu želimo djelovati za svoje sugrađane i pružiti im zadovoljstvo, sreću i osmijeh na licu - rekao nam je Tomislav Karaula, predsjednik daruvarske mladeži HDZ-a.

Tomislav Karaula, predsjednik Mladeži HDZ-a Grada Daruvara/Foto: Privatni album
Tomislav Karaula, predsjednik Mladeži HDZ-a Grada Daruvara/Foto: Privatni album