Fotografija: Foto: Facebook Prvi sajam vjenčanja Bjelovar
Galerija
Foto: Facebook Prvi sajam vjenčanja Bjelovar

Mladenci, još se stignete prijaviti za nagradnu igru i osvojiti popuste za svoje vjenčanje

Inače, Bjelovarčani su i više nego „kliknuli“ na prvi ovakav event u gradu pa su svoj dolazak na Prvi sajam vjenčanja na Bjelovarskom sajmu već potvrdili brojni cvjećari, frizerski saloni, zlatari i buticiBJELOVAR – U ponedjeljak, 25. travnja, točno u podne istječe rok za prijavu za nagradni natječaj "Osvoji vjenčanje iz snova". Riječ je o nagradnoj igri u sklopu Prvog sajma vjenčanja u Bjelovaru koji će se održati 07. i 08. svibnja na prostoru Bjelovarskog sajma u Gudovcu.

Organizatori ovoga događanja o kojem smo već pisali OVDJE su Bjelovarski sajam i tvrtka Pinko koja u Bjelovaru ima Salon vjenčanica Ivana i Frizerski salon Veronika.

Još se stignete prijaviti

Dodajmo, svi koji žele sudjelovati u nagradnom natječaju u inbox Facebook stranice 1. Sajam vjenčanja u Bjelovaru moraju poslati zajedničku fotografiju s imenima i datumom vjenčanja. Taj datum mora biti nakon sajma 07. - 08. svibnja. Prijave su, kako smo već napisali do 25. travnja u 12:00 sati. Nakon toga organizatori će objaviti sve pristigle fotografije te će krenuti javni nagradni natječaj s daljnjim uputama.

Prvi Sajam vjenčanja održat će se početkom svibnja u Gudovcu, na prostoru Bjelovarskog sajma/Foto: Privatni labum
Prvi Sajam vjenčanja održat će se početkom svibnja u Gudovcu, na prostoru Bjelovarskog sajma/Foto: Privatni labum

Nagrada je i više nego primamljiva. Naime, odabrani vjenčani par dobit će 50 posto popusta na najam vjenčanice, pozivnice i zahvalnice po super povoljnoj cijeni, 20 posto popusta na cvijeće, 50 posto popusta na rasvjetu i dim, 20 posto popusta na učenje plesa ili koreografije za prvi ples, 20 posto popusta na šampanjac fontanu. Potpuno besplatno bit će pak buketa za mladenku, ukrašavanje automobila, vikend za pamćenje, pun pansion, wellness i spa, frizura, šminkanje, gelirani nokti i još mnoga druga iznenađenja.

Sponzori i izlagači

Upitali smo stoga Silviju Muktić iz tvrtke Pinko kako teku pripreme, koliko se dosad prijavilo izlagača za sudjelovanje na Prvom sajmu vjenčanja, ali i koliko je budućim mladencima zanimljiva nagradna igra koju su potanko osmislili.

- Za nagradnu igru prijavilo se gotovo 30 budućih mladenaca. Konačnu brojku saznat ćemo u ponedjeljak pa ovim putem pozivam sve zaručnike da nam se jave i ostvare jedinstvenu priliku za svoj dan iz snova, kazala je Silvija i dodala kako je zadovoljna i pripremom samog prvog sajma vjenčanja.

Veronika, Silvijina kćerka, obožava svoj posao i zato bi voljela da salon opstane/Foto: Martina Čapo
Veronika, Silvijina kćerka, obožava svoj posao i zato bi voljela da salon opstane/Foto: Martina Čapo

Dosad je svoj dolazak na Sajam vjenčanja potvrdilo više od 10 izlagača, no pozivnice je dobilo još 50-ak potencijalnih sudionika. Organizatori vjeruju da će mnogi u posljednji čas potvrditi svoj dolazak, no idućeg tjedna svakako ih planiraju još jednom sve kontaktirati i provjeriti dolaze li. Do početka svibnja trebali bi imati konačnu brojku izlagača.

Bjelovarčani "kliknuli"

Inače, Bjelovarčani su i više nego „kliknuli“ na prvi ovakav event u Bjelovaru pa su svoj dolazak u Gudovac već potvrdili Cvjetni atelje Marina, Frizerski salon Alica, Kozmetički salon Aspazia, Salon vjenčanica Ivana, brojni zlatari, nekoliko butika s odijelima i svečanim haljinama i brojni drugi.

Što se tiče sponzora, i tu dobro stvari stoje.

Veronika radi nevjerojatne svečane frizure/Foto: Privatni album
Veronika radi nevjerojatne svečane frizure/Foto: Privatni album

- Vjenčanje iz snova sponzoriraju Cinema Wedding Light Vjenčanice Ivana, Cvjetni atelje Marina, Frizerski salon Alica, Kozmetički salon Aspazia,, Cvjećarna Ikebana, Hotel Picok, Šampanjac fontana, Plesni studio Quick. Na sajmu nam se, isto tako, pridružuju MT photography iz Ivanca, te Creativo vjenčanja sa svojim šatorima. Svima se od srca zahvaljujemo na pomoći, istaknula je Muktić i dodala kako na sajam dolaze i izlagači iz ostalih dijelova Hrvatske.

Prijave u zadnji čas

Interes su pokazali izlagači iz Varaždina, Virovitice, Koprivnice, Nove Gradiške, Kutine, Siska i Zagreba.

- Zaista očekujemo da će posljednji dani prije samog događanja biti i više nego zanimljivi. No, spremni smo na gužvu i željno iščekujemo prvo ovakvo događanje u Bjelovaru, zaključila je Muktić.