Fotografija: Čokolade se prikupljaju za djecu Centra Rudolf Steiner/Foto: Predrag Uskoković
Galerija
Čokolade se prikupljaju za djecu Centra Rudolf Steiner/Foto: Predrag Uskoković

Mađari iz Daruvara organiziraju humanitarno događanje u muzeju: "Ponesite čokoladu za djecu"

U Zavičajnom muzeju Daruvar održat će se kulturno-umjetnički događaj „Božićni put – Važni datumi i mađarski običaji uoči i tijekom Božića“, a čokolade se prikupljaju za djecu Centra Rudolf SteinerDARUVAR – Prosinac je mjesec kada nas sve obuzme blagdansko ozračje pod čijim utjecajem nastojimo biti bolji ljudi. Trudimo se pomoći svima oko sebe, a najviše sugrađanima u potrebi i djeci.

Na tragu toga svi Daruvarčani sutra mogu doći na događanje na kojem će nešto novo naučiti i kulturno se obogatiti, a ujedno i pomoći najmlađim sugrađanima.

Etno postav

Naime, u petak 8. prosinca 2023. u 18 sati, u Zavičajnom muzeju Daruvar održat će se kulturno-umjetnički događaj „Božićni put – Važni datumi i mađarski običaji uoči i tijekom Božića“.

Zajednica Mađara Daruvar/Foto: Zajednica Mađara Daruvar
Zajednica Mađara Daruvar/Foto: Zajednica Mađara Daruvar

- U sklopu programa će se, uz gastro ponudu, održati i prigodni kulturno-umjetnički program i prezentacija Božićnog puta kroz etno postav s početkom u 19 sati, pojašnjavaju iz Zavičajnog muzeja Daruvar.

Zajednica Mađara Daruvar ujedno poziva na sudjelovanje u humanitarnoj akciji Čokoladu na dar u kojoj se prikupljaju čokolade za djecu Centra Rudolf Steiner.

Ponesite čokoladu

- Pozivamo stoga, sve naše drage Daruvarčane i sve ostale posjetitelji koji su u mogućnosti da prilikom dolaska ponesu slatkiš, ističi iz Zajednice Mađara Daruvar.

Na kraju dodajmo kako se ovaj lijepi događaj s humanitarnim karakterom održava u organizaciji Zajednice Mađara Daruvar, Zavičajnog muzeja Daruvar i Grada Daruvara.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!