Fotografija: Foto: Screenshot Njuškalo
Galerija
Foto: Screenshot Njuškalo

Koja je tajna tenisica iz Lidla? Daruvarčanin ih na Njuškalu prodaje za 10 puta višu cijenu

Prodavač iz Zagreba za iste tenisice traži 1400 kuna, dok u jednom oglasu iz Dubrovnika stoje 1350 kuna. A jedan Zagrepčanin ih prodaje u kompletu s čarapamaU Lidl su jučer stigle njihove popularne tenisice koje su Hrvati odmah razgrabili. Riječ je o muškim bijelim tenisicama s Lidlovim potpisom koje su dostupne u brojevima od 41 do 46, a cijena im je 129,90 kuna, javlja Večernji list.

Prije dvije godine u inozemnim trgovinama izazvale su pravu pomamu, ljudi su čekali u redovima za njih, a na eBayu su se prodavale za gotovo 2500 eura. 

Čini se da je to ludilo stiglo i u Hrvatsku. U mnogim Lidlovim supermarketima su rasprodane, a već se prodaju i na Njuškalu. Cijena im je na oglasnicima i 10 puta veća. Tako je i jedan Daruvarčanin odlučio pokušati zaraditi na njima.

Tenisice imaju visoku cijenu na Njuškalu/Foto: Screenshot Njuškalo
Tenisice imaju visoku cijenu na Njuškalu/Foto: Screenshot Njuškalo

"Prodajem ekskluzivne Lidl tenisice kupljene 19. 9. Europski broj 42, nikad nošene. Ako znate kako je prošla prva serija tenisica, znat ćete da je cijena opravdana. Cijena je fiksna, a slanje preporučeno. Samo ozbiljni kupci, kontakt SMS", stoji u oglasu iz Daruvara koji je jučer navečer osvanuo na Njuškalu, a prodavač za njih traži čak 1200 kuna! 

Međutim, to nije njihova najviša cijena. Prodavač iz Zagreba za iste tenisice traži 1400 kuna, dok u jednom oglasu iz Dubrovnika stoje 1350 kuna.  Drugi prodavač iz Zagreba puno je povoljniji te prodaje broj 43 za 349 kuna, a u kompletu s čarapama stoje 399 kuna.  

Neki uz tenisice nude i čarape Lidl/Foto: Screenshot Njuškalo
Neki uz tenisice nude i čarape Lidl/Foto: Screenshot Njuškalo

Foto: Screenshot Njuškalo
Foto: Screenshot Njuškalo