Fotografija: Foto: Facebook/Bazeni Lipik
Galerija
Foto: Facebook/Bazeni Lipik

Izlagači, proizvođači i kreativci, prijavite se za sudjelovanje na lipičkom Ljetnom festu

Štandove za izlaganje osigurava Grad Lipik, a ekipa Povijesnog društva Pakrac - Lipik najavljuje otvaranje poznate krčme „Kod veprove glave“LIPIK - Sutra i kalendarski započinje ljeto, a temperature se već neko vrijeme kreću oko 30 °C. Shodno tome, spas od ljetnih vrućina najbolje je potražiti na lipičkim bazenima, piše Compas.

Šarani na rašljama/Foto: Mario Barać
Šarani na rašljama/Foto: Mario Barać

Uz bogatu ugostiteljsku ponudu, bazeni svojim posjetiteljima nude i čitav niz dodatnih sadržaja. Osim sportskih događanja, vikendom su popularna noćna kupanja, kao i glazbene večeri.

Ljetni fest

Tako će se 9. srpnja na kompleksu otvorenih bazena u Lipiku od 17 sati odvijati Ljetni fest, a ovom se prilikom pozivaju svi zainteresirani izlagači da se prijave za predstavljanje svojih proizvoda i usluga.

Interakcija s kupačima tokom prošlogodišnje sezone/Foto: Mario Barać
Interakcija s kupačima tokom prošlogodišnje sezone/Foto: Mario Barać

Štandove za izlaganje osigurava Grad Lipik, a ekipa Povijesnog društva Pakrac - Lipik najavljuje otvaranje sada već nadaleko poznate krčme „Kod veprove glave“ koja će zasigurno zadovoljiti svako nepce koje se te ljetne srpanjske subote zatekne na bazenima.

„Kod veprove glave“

Uz glazbu, kupanje, izlagače, krčmu „Kod veprove glave“ te ugostiteljsku ponudu restorana Vrata Slavonije zabava je zagarantirana, piše Compas.

Sve prijave izlagača zaprimaju se na e-mail: info.bazeni.lipik@gmail.com, a dodatne informacije možete dobiti na kontakt broj: 099 460 0410.