Fotografija: Nova godina u Daruvarskim toplicama /Foto: Daruvarske toplice
Galerija
Nova godina u Daruvarskim toplicama /Foto: Daruvarske toplice

Doček Nove godine u Daruvarskim toplicama: "Čeka vas odlična hrana i sjajna atmosfera"

U restoranu Taverna u sklopu Hotela Termal te u Terasi u sklopu Depandansa Arcadia kuhari su osmislili posebne menijeDaruvarske toplice i ove su godine pripremile bogat program dočeka Nove 2024. godine.

Kako su nam rekli, smještajni kapaciteti, kako u Hotelu Termal tako i u depandansama Arcadia odavno su popunjeni, no zato ima mjesta za one koji u dobroj atmosferi uz ukusnu hranu, piće, ples i glazbu žele ući u novu gpodinu u restoranima Taverna ili Terasa.

Također savjetuju da se zainteresirani prijave što prije jer je broj mjesta ograničen, a odaziv građana uvijek je vrlo velik.

Tako će Silvestrovo u Lječilišnom hotelu Termal, odnosno tamošnjem restoranu taverna, biti veselo uz živu glazbu grupe Aqua Band, a kuhari su osmislili jelovnik u kojem će za svakoga biti ponešto. Za 60 eura (452,07 kn) očekuje vas aperitiv dobrodošlice, pola butelje vina i pola boce mineralne vode (dodatna pića plaćate koliko želite popiti). Hrana je vrlo primamljiva - bit će poslužena Silvestarska salata (riža s kulenom, čajnom kobasicom i kuhanim šunkom na prostirci od zelenih salata), Juha šefa kuhinje (juha od buče s tostiranim buinim sjemenkama i sladoledom od kiselog vrhnja), a za glavno jelo tu je Harmonija okusa (punjeni rolani svinjski odrezak s omletom od špinata, glaziranom mrkvom i graškom, purećai medaljoni u hamburgeru s nabujkom od kukuruza, griza i šampinjona, pohani pileći file u panko mrvicama, restani krumpir te složena salata). Za one najizdržljivije u kasne će sate biti poslužen i juneći paprikaš, a da se zasladite tu je Zimska fantazija - čokoladni biskvit sa šumskim voćem, kremom i čokoladnom glazurom.

Program u Lječilišnom hotelu Termal
Program u Lječilišnom hotelu Termal

U popularnom Restoranu Terasa novogodišnji je doček samo pet eura skuplji, odnosno košta 65 eura (489,74 kn). Za taj će vas novac zabavljati Show Band Plava Laguna, a kao i u Termalu goste čeka piće dobrodošlice, pola butelje vina i pola boce mineralne.

Jelovnik je ovdje nešto drugačiji i sastoji se od hladne salate od hobotnice i carpaccia od kozica za predjelo, juhe od šumskih gljiva s krutonima od kruha, te za glavno jelo srneće lopatice u umaku od brusnica, povrtnih kuglica  s tuljkom od kruha i složene salate. Ljubitelji slatkog imat će priliku uživati u čokoladnom lava kolaču sa sladoledom. I ovdje će biti poslužena kasna večera - juneći odrezak u umaku s dizanom knedlom na pari.

Program u Restoranu Terasa
Program u Restoranu Terasa

Za sve informacije i rezervaciju svog mjesta u Termalu nazovite na 043/623-600, a za Restoran Terasa na broj telefona 043/331-705.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!