Fotografija: Foto: Damir Krajač/CROPIX, Deni Marčinković
Galerija
Foto: Damir Krajač/CROPIX, Deni Marčinković

DOBITNIK NAGRADNE IGRE Karlo (6) uživao na stadionu: "Ovo mi je bio najbolji rođendan!"

"Lopta, kopačke i utakmica Hajduka najbolji su mi pokloni do sada za bilo koji rođendan. Sretan sam što me sestra povela na utakmicu, a najdraži igrač mi je Marko Livaja", kaže KarloKarlo Korman (6) iz Bjelovara zasigurno će još dugo pamtiti današnji dan. Naime, njegova sestra Elenora Ela Korman u nagradnoj igri našeg portala osvojila je VIP ulaznice za susret Hajduka i Mladosti, na koji je upravo povela mlađeg brata, a koji je pak baš jučer proslavio svoj šesti rođendan.

Elenora Ela Korman i Karlo Korman s ulaznica/ Foto: Deni Marčinković
Elenora Ela Korman i Karlo Korman s ulaznica/ Foto: Deni Marčinković
Karlo u loži/ Foto: Privatni album
Karlo u loži/ Foto: Privatni album

- Lopta, kopačke i utakmica Hajduka najbolji su mi pokloni do sada za bilo koji rođendan. Sretan sam što me sestra povela na utakmicu, a najdraži igrač mi je Marko Livaja. Ja jedini navijam za Hajduk od cijele obitelji, a nadam se da ću otići na još neku Hajdukovu utakmicu, poručio je uoči utakmice mali slavljenih Karlo.

Ostatak obitelji navijao za Mladost

Da je doista uživao u današnjem danu svjedoči i njegova sestra Elenora Ela, koja je dojmove podijelila nakon završetka susreta.

Zajednička fotografija sa sestrom/ Foto: Privatni album
Zajednička fotografija sa sestrom/ Foto: Privatni album

- Bilo je jako lijepo. Karlo je još uvijek pod dojmom. Navijao je za Hajduk, a svi ostali u obitelji navijali smo za Mladost. Bio je zbilja vrlo glasan. Nažalost, nismo se uspjeli slikati s niti jednim igračem, jer je bilo jako puno ljudi i djece, pa smo u konačnici odustali od toga. Mjesta su nam bila doista dobra i uživali smo u utakmici. Iako je u loži bilo puno hrane, ništa mu se nije svidjelo i nije htio uopće probati te smo završili u McDonald’su da zaokružimo cijelu ovu prekrasnu rođendansku priču, zaključila je Karlova sestra Elenora Ela Korman.

Jedini u obitelji navija za Hajduk/ Foto: Privatni album
Jedini u obitelji navija za Hajduk/ Foto: Privatni album

Podsjetimo, Hajduk je slavio u današnjoj utakmici 2:0 i time izborio plasman u 1/4 SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, o čemu više možete pročitati OVDJE.