Fotografija: Akcija
Akcija "Otvoreni ormar" u Daruvaru/Foto: Predrag Uskoković/Grad Daruvar

Daruvarski Crveni križ poziva na akciju Otvoreni ormar: "Dođite po dječju odjeću i igračke"

Vaše donacije su namijenjene nabavi medicinskih kreveta koje posuđuju svim osobama kojima je potrebna kućna njegaGradsko društvo Crvenog križa Daruvar ove predblagdanske subote, 23.03. od 9 do 12 sati na gradskom trgu kod fontane organizira akciju "Otvoreni ormar" gdje će za simbolične donacije po vašoj mogućnosti ponuditi dječju odjeću, opremu i igračke.

- Ponovnim korištenjem odjeće i stvari te recikliranjem pomažemo učuvanju okoliša, smisleno i pažljivo koristimo resurse koji su nam dostupni i tako pružamo dobar primjer našoj djeci, a roditeljima pomažemo u racionalnom korištenju kućnog budžeta - pojašnjavaju bit akcije iz GDCK-a Daruvar. 

Vaše donacije koje ostavite su namijenjene nabavi medicinskih kreveta koje posuđuju svim osobama kojima je potrebna kućna njega.

Važna poruka

- Bit blagdana je u solidarnosti i humanosti - zaključuju u Crvenom križu pozivajući sve građane da se odazovu hvalevrijednoj akciji. 

Kažu kako je cilj da se odjeća podijeli, a ne baca, odnosno da se rabljena odjeća više puta koristi. 

- Imali smo takvih akcija i ranijih godina, no ove smo se usmjerili na dječju odjeću, igračkice i opremu. Vjerujem da će se mnogo ljudi odazvati jer šaljemo stvarno važnu poruku o važnosti ponovno upotrebe odjeće, ali i pomaganja onima kojima je to potrebno, odnosno, solidarnosti - rekli su nam iz Crvenog križa. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!