Fotografija: Vlatka Tokić rodila je za punog mjeseca kćer Lunu/Foto: Privatni album
Galerija
Vlatka Tokić rodila je za punog mjeseca kćer Lunu/Foto: Privatni album

Daruvarčanka koja je u 9. mjesecu trudnoće bodrila Hrvatsku u Katru rodila djevojčicu Lunu

Očekujemo da će nas sutra pustiti kući na veselje svih ostalih ukućana koji nestrpljivo iščekuju da je upoznaju, rekla nam je Vlatka TokićDaruvarčanka Vlatka Tokić koja je u 9. mjesecu trudnoće bodrila Hrvatsku na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru, o čemu smo pisali OVDJE, rodila je jučer djevojčicu Lunu.

Vlatka u Katru/Foto: Privatni album
Vlatka u Katru/Foto: Privatni album

Vlatka i njezin suprug Igor sa svojom bebicom Lunom/Foto: Privatni album
Vlatka i njezin suprug Igor sa svojom bebicom Lunom/Foto: Privatni album

Luna je tako postala prva daruvarska bebica rođena u ovoj godini. Na svijet je došla 3. siječnja u 2 sata i 24 minute iza ponoći u pakračkoj bolnici. Teška je 3370 grama, a dugačka 50 centimetara. 

Kako nam je ispričala presretna majka, Luna je trebala doći na ovaj svijet između 22. i 26. prosinca, no na kraju rođena u novoj godini. 

Luna i njezina majka Vlatka/Foto: Privatni album
Luna i njezina majka Vlatka/Foto: Privatni album

- Porod kao porod, ne može biti lagan, ali ovaj je barem išao dosta brzo. Bila sam naručena na inducirani porod 3. siječnja u 7 ujutro jer je već toliko prošlo od termina, ali je na kraju Luna odlučila doći samoinicijativno nekoliko sati prije toga. Sada smo dobro i Luna i ja i očekujemo da će nas sutra pustiti kući na veselje svih ostalih ukućana koji nestrpljivo iščekuju da je upoznaju - ispričala nam je Vlatka koja uz Lunu ima troje biološke djece sa suprugom Igorom, a još troje djece su udomili. 

Iskrene čestitke ovoj velikoj prekrasnoj obitelji!

Dobijete informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!