Fotografija: Foto: Mirko Kovačević/Arhiva Cropix
Foto: Mirko Kovačević/Arhiva Cropix

Darkom vodoopskrba i odvodnja: "I dalje moramo smanjivati protoke i tlakove u noćnim satima"

Riječ je o dijelovima grada koji su na višim nadmorskim visina, a to su naselja Kalvarija, dio Doljana, dio ulice Matije Gupca, dio Vinogradske ulice te naselje VrlikaStanje na vodoopskrbnom sustavu na području Daruvara i dalje je bez promjena, javljaju iz Darkom vodoopskrbe i odvodnje.

Zbog očuvanja stabilnosti sustava javne vodoopskrbe, djelatnici Darkom vodoopskrbe i odvodnje primorani su i dalje u noćnim satima, odnosno od 23 sata do 5 sati ujutro, smanjiti protoke i tlakove u mreži na području Grada Daruvara kako bi sustav što dulje optimalno funkcionirao.

Racionalno trošite vodu

- Zbog toga će biti biti smanjeni tlakovi i protoci u dijelovima grada koji su na višim nadmorskim visina (naselja Kalvarija, dio Doljana, dio ulice Matije Gupca, dio Vinogradske ulice te naselje Vrlika). O svim daljim koracima biti ćete pravovremeno obaviješteni. Zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju te molimo da vodu i dalje koristite racionalno do poboljšanja hidrološke situacije - poručuju iz Darkom vodoopskrbe i odvodnje.