Fotografija: Foto: Ante Čizmić/Damjan Tadić/CROPIX
Galerija
Foto: Ante Čizmić/Damjan Tadić/CROPIX

Dario Hrebak: "Pčelarski sajam je odgođen, ne i otkazan. To je pametna odluka"

23. Proljetni međunarodni bjelovarski sajam planira se održati od 1. do 3. travnja, a kako doznajemo, jedna od opcija je i da se u sklopu Proljetnog sajma održi i 17. Međunarodni pčelarski sajam- Pratimo epidemiološku situaciju i za dva do tri tjedna očekujemo poboljšanje situacije. Naime, 17. Međunarodni pčelarski sajam i 8. Izložba vina i vinogradarske opreme su odgođeni, ali ne i otkazani. Vjerujem da je to pametna odluka, jer ćemo ovako imati mogućnost napraviti sajam kako spada. Župan Marušić i ja razgovarali smo s direktorom Sajma i trenutno nema poteškoća oko poslovanja, kazao je bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak dodavši da je i Proljetni međunarodni sajam pomaknut za travanj.

Proljetni sajam pomaknut za travanja

Podsjetimo, Međunarodni pčelarski sajam u Gudovcu trebao se održati idućeg vikenda, odnosno od 5. do 7. veljače, a idući zakazani termin je zadnji vikend u idućem mjesecu, točnije od 25. do 27. veljače. 

Nadalje, na službenim stranicama Bjelovarskog sajma stoji da se 23. Proljetni međunarodni bjelovarski sajam planira održati od 1. do 3. travnja, a kako doznajemo, ako se trenutna epidemiološka situacija ne poboljša, jedna od opcija je i da se u sklopu Proljetnog sajma održi i 17. Međunarodni pčelarski sajam.