Fotografija: Sutra ne propustite u Daruvaru posljednji film u sklopu Ljetnog kina pod zvijezdama/Foto: TZ Daruvar-Papuk
Galerija
Sutra ne propustite u Daruvaru posljednji film u sklopu Ljetnog kina pod zvijezdama/Foto: TZ Daruvar-Papuk

Danas u Daruvaru posljednji film u sklopu Ljetnog kina pod zvijezdama "Ljepota različitosti"

Dan je sve kraći, pa smo se odlučili posljednju projekciju najaviti u 20 sati. Nije isključeno da ćemo namjerno malo kasniti s početkom filma čekajući da se jače smrači, kažu iz POU DaruvarDARUVAR – Danas, 17. kolovoza u 20 sati na ljetnoj pozornici Društveno - kulturnog centra Daruvar bit će prikazana posljednja projekcija u sklopu Ljetnog kina pod zvijezdama.

Raniji termin

Kako kažu u Pučkom otvorenom učilištu, dan je sve kraći, pa su se odlučili posljednju projekciju na ovogodišnjem ljetnom kinu najaviti u 20 sati. Pritom dodaju kako nije isključeno da će namjerno malo kasniti s početkom filma čekajući da se jače smrači.

Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar

Svi koji večeras dođu u dvorište Hrvatskog doma, na Trg Presvetog Trojstva 4 u Daruvar, moći će besplatno pogledati film pod nazivom Ljepota različitosti.

O filmu

U gradu na obali Ženevskog jezera, Louis je direktor pogrebnog poduzeća. Prekaljeni neženja, sa svojih 58 godina u potpunosti se posvetio poslu. Igor ima 40 godina, oštrog je uma, no nažalost u invalidnom tijelu. Igor na svom triciklu dostavlja organsko povrće kako bi platio najam, a ostatak vremena provodi čitajući, daleko od svijeta, sa svojim suputnicima, Sokratom, Nietzscheom i Spinozom.

Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar

Slučajnošću koja se u životu događa, dvojica muškaraca, potpuno različitih životnih priča i osobnosti, ukrcaju se u pogrebna kola na putu prema jugu Francuske. Tijekom svog putovanja shvaćaju da, koliko god malo vjerojatno, na kraju ipak nisu toliko različiti.

Zahvala svima

Ova komedija/drama traje ukupno 1h 32min, a ulaz je za sve naravno, besplatan.

Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar

-Pučko otvoreno učilište Daruvar se želi zahvaliti partnerima u ovom, već tradicionalnom projektu. Hvala Turističkoj zajednici Daruvar - Papuk i Gradu Daruvaru, Udruzi mladih Naprijed Daruvar te Kino mreži nezavisnih kina čiji smo član. Hvala svima, a pogotovo vjernoj publici, poručuju iz Pučkog otvorenog učilišta.